◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Simona Halep a pierdut 710 puncte în clasamentul WTA după abandonul de la Toronto. Ce se întâmplă în clasament

Simona Halep – Marie Bouzkova 4-6, abandon

Ieşirea Simonei în sferturile de finală ale turneului de la Toronto o face să piardă 710 puncte pentru că era deţinătoarea trofeului Rogers Cup, după victoria superbă de anul trecut. Pe 12 august 2018, meciul Simona Halep-Sloane Stephens s-a încheiat 7-6, 3-6, 6-4.

Totuşi, celelalte rezultate de până acum de la Toronto nu îi pun în pericol Simonei locul 4 pe care a început competiţia. Dintre primele 10 jucătoare clasate, doar Serena Williams, locul 8 în clasamentul în timp real, mai este în competiţie. Dacă va câştiga turneul, Serena va acumula 4310 puncte, dar nu o va depăşi nici pe Elina Svitolina, cea care este pe locul 7 cu 4577 puncte.

Naomi Osaka va fi din nou, de luni, lider al clasamentului WTA

Chiar dacă a pierdut meciul cu Serena Williams, 3-6, 4-6, Naomi Osaka va fi de luni noul lider al clasamentului WTA. Ea va avea 6417 puncte, iar Ashleygh Barty 6256.

Pe locul 3 va fi Karolina Pliskova, cu 6158, eliminată azi-noapte de Bianca Andreescu. Canadianca de origine română a câştigat cu 6-0, 2-6, 6-4 şi va juca în semifinale cu Sofia Kenin, meci care va fi transmis în direct pe Digi Sport 2.

Simona Halep a abandonat după primul set, pierdut, cu Marie Bouzkova

Simona Halep a fost nevoită să abandoneze după doar un set în meciul din sferturile de finală de la Rogers Cup, din cauza problemelor la tendonul de la piciorul stâng. Românca a stat de vorbă cu reporterul Digi Sport, aflat în Canada, despre problemele care au împiedicat-o să ajungă în semifinalele competiției de la Toronto, dar și despre turneul de la Cincinnati.

Da, am aceste dureri din primul meci, suprafața este destul de dură. Am venit după o pauză, am avut dureri mari astăzi, de aia am decis să mă retrag. Cred că fost o decizie ințeleaptă, nu avea rost să forțez, un set a fost bun ca sa văd că simt bine jocul„, a declarat Simona Halep, după meci, corespondentului Digi Sport aflat în Canada, Gabriel Morariu.

Simona Halep nu știa, după jocul cu Bouzkova, dacă va participa la Cincinnati

Turneul de la Cincinnati, transmis şi el în direct pe canalele Digi Sport, începe astăzi cu calificările, însă Simona Halep ar avea primul meci abia miercuri. Fostul lider mondial nu știe încă dacă va putea să participe la turneu, dar este încrezătoare că va fi prezentă la competiția pe care nu a reușit să o câștige vreodată, până acum.

Se pare că voi juca miercuri, am timp să mă recuperez, voi merge la doctor mâine, când ajung acolo. Voi face investigații, dar și un tratament destul de bun și de puternic, pentru picior. Vom vedea, nu știu ce să vă spun acum„, a mai spus Simona Halep pentru Digi Sport.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *