◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

WTA, la picioarele Simonei Halep! Reacție superbă după calificarea româncei în finala de la Dubai

Simona Halep şi-a respectat statutul de favorită la turneul de Dubai. După două partide în care a fost nevoită să revină după ce a fost condusă, românca a evitat orice emoţii în semifinala cu Jennifer Brady. Halep s-a impus cu 6-2, 6-0 într-un meci blitz. 

A fost un scenariu complet diferit faţă de duelurile precedente care au fost destul de echilibrate, inclusiv ultima oară, în primul tur la Australian Open. Acum, Simona a avut nevoie de doar 62 de minute pentru a disputa prima sa finală din 2020.   

„Numărul 2 mondial a jucat sublim, câştigând multe puncte pe primul serviciu şi având de combătut doar două şanse de break, pe care le-a salvat cu aplomb.

În confruntarea cu Brady, Halep a avut 16 lovituri câştigătoare faţă de doar 8 erori neforţate, în timp ce Brady, care a eliminat 3 jucătoare din top 20 până în penultimul act, a comis 14 greşeli neforţate,” au scris cei de la site-ul oficial al WTA. 

Simona Halep – Elena Rybakina, finala de la Dubai, programată mâine, sâmbătă, 22 februarie 2020, de la ora 17:00, va fi transmisă ÎN DIRECT la Digi Sport 1. Meciul va putea fi urmărit și în aplicația Digi Online.

Cele mai importante faze VIDEO vor fi redate în timp real, în formatul LIVE VIDEO&TEXT pe digisport.ro.

Cine este Elena Rybakina, adversara Simonei Halep din finala de la Dubai

Elena Rybakina, 20 de ani, s-a impus după un meci care a durat două ore şi 12 minute. Ea a fost condusă în setul al doilea cu 3-0 şi 4-1, dar a revenit şi a câştigat.

În acest an, Rybakina are un titlu, la Hobart, şi încă două finale jucate, la Sankt Petersburg şi Shenzhen.

Cu excepţia Australian Open, la care a fost eliminată în turul al treilea, ea a ajuns în finală la toate turneele la care a participat, acumulând 19 victorii şi pierzând de trei ori.

În 2019, Rybakina a câştigat turneul de la Bucureşti şi a mai jucat o finală la Nanchang.

Simona Halep a abandonat în fata Elenei Rybakina, la singura lor întâlnire de până acum

Simona Halep a abandonat meciul contra Elenei Rybakina din optimile de finală ale turneului de la Wuhan, ediţia 2019, singura lor întâlnire.

Halep s-a accidentat la spate în game-ul al nouălea, la scorul de 4-4. Ea a cerut time-out medical, în pauza de la 4-5. Românca a început al zecelea game, dar nu a putut servi normal şi s-a retras, la 30-30.

Calificarea în finală este recompensată la Dubai cu un premiu de 372.200 de dolari şi cu 305 puncte WTA. Învingătoarea va primi 696.860 de dolari şi 470 de puncte WTA.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *