default-logo

Stampila UZPR este la STS. E frumos, domnule general Vasilca?

Posted On 21 aug. 2017
By :
Tag: , ,

Mă uit cu o irepresibilă curiozitate la textura acțiunii „puciul” de la UZPR, ca la un caz școală cu virtuți de curs universitar la catedrele militare de tactică și strategie de gherilă, în caz că există așa ceva. Dacă nu, o asemenea catedră ar trebui instituită. O să revin cu o analiză pe această temă…

Ceea ce vreau să relev acum este doar un aspect al amintitei „texturi” și anume prezența, în toată această degringoladă – excelent organizată! – a Serviciului de Telecomunicații Speciale, singurul care ne mai ascultă și pe noi, nevoiașii…

Domnule general Ionel-Sorinel Vasilca, spuneți dumneavoastră cuiva că STS-ul nu e implicat în „acțiunea puciul” de la UZPR, să vedem cine vă crede! Păi dacă un colonel activ al serviciului ocupă o funcție de conducere într-o structură civilă, întreb și eu, că nu mă pricep la servicii speciale, e voie? E frumos? Nu e cumva conflict de interese? Sau poate că dl. colonel Adrian Fulea este în misiune și atunci legislația nu se mai pune…!?

Totuși, nu pot să nu mă întreb, aproape cu detașare și chiar cu oarecare amuzament: domnule general, chiar așa brutal se lucrează la dumneavoastră? Chiar așa, la vedere? Păi cum e posibil ca ditamai colonelul STS să ia ștampila UZPR de la sediu și să umble cu ea în buzunar? De fapt, nici nu cred că o ține în buzunar, o ține la locul său de muncă. Adică la Serviciul de Telecomunicații Speciale!

Păi de-aia îmi vine să zic și eu, parafrazând o veche perlă umoristică apărută în presa anilor ’90, că la UZPR, cu ocazia „acțiunii puciul”, Consiliul director și-a ridicat definitiv poalele în cap, ocazie cu care i s-a văzut… purtătorul de cuvânt al STS-ului!

Autor: Miron Manega

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*