◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

CONNIE MARIANO, UN ASASINAT CU IZ EXTRATERESTRU

Doctorul personal al președintelui George Bush a fost asasinat pentru că urma să publice o carte cu privire la existența extratereștrilor. Această afirmație face parte dintr-un interviu pe care Scott Waring, un renumit ufolog american, l-a acordat unui jurnal american.

Connie Mariano a fost medic la Casa Albă mai mulți ani și prin specificul meseriei sale a intrat în posesia unor informații considerate confidențiale. Mariano a fost asasinat cu câteva zile înainte să trimită transcriptul cărții la editura care urma să o publice. Cartea făcea referire la construcția unui aparat de zbor de tipul unui OZN, cu o lungime de 300 metri și cu tehnologie extraterestră.

Scott Waring susține că are probe privind implicarea CIA în asasinarea lui Mariano. Fiul președintelui Bush era un pilot desăvârșit. Pentru că era într-o concurență continuă cu tatăl său, acesta era eroul unor adevărate aventuri, dorind să demonstreze tatălui său că are calități deosebite.

Zborul cu misteriosul aparat s-a produs în 8 ianuarie 2008, deasupra Mării Negre. Decolarea s-a făcut de la o bază militară din Turcia. În acea zi, președintele Bush se afla într-o vizită la Ierusalim, cazarea fiind asigurată de un celebru hotel, King Davide.

Conform unui raport întocmit de agenții de securitate de la hotelul King Davide, un obiect de dimensiuni între 200 și 300 de metri a survolat zona hotelului, în momentul în care președintele se afla în unul dintre apartamente. Mai târziu, obiectul a fost observat deasupra Mării Marmara.

Este cunoscut faptul că în perioada 1953-1977, CIA a derulat un proiect secret numit MKUltra. Mai târziu, CIA a fost implicată în proiecte precum BLUEBIRD, Operatin Midnight Climax sau Pandora.

Scott Waring a mai declarat că pentru asasinarea medicului Mariano a fost folosită o persoană, Joseph James Papas, antrenată în cadrul unui program CIA, pentru a deveni asasin.

Waring mai susține că asupra lui Papas a avut loc o programare a mentalului, de a ucide și la final, de a se sinucide. Medicul Mariano intrase în posesia unor detalii privind utilizarea tehnologiei extraterestre de către armata americană. Toate aceste informații făceau subiectul cărții care urma să fie publicată.

Waring a mai declarat că Mariano, dar și editura au primit mai multe mesaje de la CIA, prin care li se cerea să nu fie publicată cartea. Mariano a ignorat aceste mesaje, iar consecințele au fost dramatice.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *