◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

DIANA MEȚIU și LIMBAJUL ARMONIOS AL NUMERELOR VIEȚII

Interviu cu Diana Mețiu de Claudia Motea

Dacă ar fi să fac doar o prezentare succintă a Dianei Mețiu, ar trebui să fiu foarte exigentă, în primul rând cu mine însămi, pentru că prețuirea ce o am pentru această doamnă este incomensurabilă, iar când vine vorba de a vorbi despre ea, dintr-o singură respirație pot rosti multe cuvinte despre calitățile ei umane cu totul deosebite. Cine este Diana Mețiu, de fapt?! Mulți dintre dumneavoastră o cunoașteți ca pe o personalitate a lumii socio-culturale românești, un exponent de seamă al mass-mediei ce ani de zile a promovat tot ceea ce ținea de mișcarea cultural-artistică în România. Ca un adaos foarte important, Diana Mețiu este Doctor în arte vizuale, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniul comunicării publice și al consultanței de imagine, activează ca business și life coach, generând programe personalizate de dezvoltare personală; expert în numerologie, director de dezvoltare a ANR-Asociația Numerologilor din România și specialist în desen holistic, moderatorul emisiunii “CE NU STIM CĂ NU ȘTIM” de la postul de televiziune 6TV. În calitate de profesor al Facultății de Arte, Diana Metiu susține cursuri, conferințe, tabere și ateliere de istoria artei, estetică, limbaj plastic, comunicare, creativitate, inovație, discurs public, coaching, numerologie și feminitate. Ca antrenor de emisfera cerebrală dreapta și că inițiatoare a comunității “NĂSCUȚI CREATIVI”, Diana Metiu îi îndeamnă și motivează pe cei din jurul său să își exerseze capacitatea creatoare a minții și abilitățile lor inovative, în așa fel încât rezultatele obținute să fie probate și spectaculoase.

Dragă Diana, este o mare bucurie această întrevedere virtuală! Am observat, că în această perioadă, îți concentrezi cea mai mare parte de energie, asupra numerologiei. De ce? 

În fiecare an, în luna octombrie, are loc cel mai mare eveniment numerologic din țară, “Congresul Numerologilor din România”. Pe 24.10.2020, între orele 11.00 -20.00, ONLINE, de data aceasta, Asociația Numerologilor din România organizează ediția a doua a acestui congres, care va reuni specialiști și pasionați de numerologie din întreaga țară, într-un schimb de experiență relevant în domeniu.

Pe lângă faptul că sunt pasionată și practicantă de numerologie, sunt și membru activ al asociației, fac parte din consiliul director, sunt implicată în organizarea evenimentelor asociației, implicit și în cea a congresului și voi găzdui și acestă  ediție a doua, ca și anul trecut. Deci, de aici derivă concentrarea mea de forțe în direcția numerologiei în această perioadă. 

Te rog, spune-ne, ce se întâmplă la un asemenea Congres.

Sub coordonarea renumitului numerolog Anatol Basarab, fondator al Asociației Numerologilor din România, evenimentul îi reuneşte pe intelectualii doritori să valorifice rezultatele studiilor lor de numerologie, studii care se afirmă la scară internaţională că o dovadă în plus a rolului benefic pe care îl au numerele asupra arhitecturii sinelui. Cele treisprezece prezentări propuse anul acesta, organizate în patru sesiuni, cu mici pauze între ele, se vor constitui într-un pas înainte către noi direcții în cercetările nonformale interdisciplinare. Obiectivul Congresului este recunoașterea și promovarea numerologiei că instrument de cunoaștere și de cercetare în dezvoltarea personală și profesională a fiecăruia dintre noi. Tematica este una de interes major: „Relațiile în plan familial și social”, mai ales în acest an ce ne-a adus în fața unora dintre cele mai mari provocări din istoria recentă a omenirii. 

Înțeleg că publicul va avea ocazia să descopere modalități concrete pentru îmbunătățirea calității propriei vieți, din perspectivele numerelor, ascultându-i pe unii dintre cei mai reprezentativi speakeri numerologi ai momentului. Din ce domenii vin aceștia? 

Meseria de numerolog este una nouă în România. Așa că, bineînțeles fiecare are o profesie de bază, fiind psihologi, ingineri, IT-iști, profesori, traineri, economiști, arhitecți, farmaciști, jurnaliști, artiști etc. Ceea ce este interesant, este tocmai acest aspect, că profesia de baza își pune amprenta pe abordarea numerologică a prezentărilor, ceea ce face că pluridisciplinalitatea să fie un mare avantaj al acestui împreună numerologic, iar schimbul de experiență să fie cu adevărat semnificativ pentru participanți. 

Cum te-a convins pe ține numerologia și cum crezi că îi poate atrage și pe necunoscători?

Am învățat și am înțeles încă din facultate că numerele stau la baza creației umane și divine. Toate capodoperele artelor plastice au la baza numărul de aur, picturile și sculpturile renascentiste, piramidele egiptene, templele grecești, catedralele gotice sunt doar câteva exemple. La fel sunt și creațiile inginerești ale unor genii, cum ar fi Tesla. De asemenea toate proporțiile corpului uman respectă acest număr, pe care îl întâlnim și peste tot în natură. Elementul comun care unește știința, arta, natura, omul și divinitatea este numărul de aur! El se află la baza tuturor operelor de artă ale omului, dar și ale lui Dumnezeu, culminând cu cea mai măreață – OMUL. Apoi, după artă și bineînțeles matematică, am descoperit filozofia numerelor sau psiho-energo-informațiile conținute în acestea.

Îți dorim mult succes și te rugăm, un mesaj de suflet pentru cititorii UZPR-ului.

Dragi cititori, vă doresc tuturor să vă fie inimile pline de bucurie, iubire și recunostință! Și vă aștept cu drag, online, pe 24 octombrie, între orele 11.00-20.00 la Congresul Numerologilor din România. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *