◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

CCIB, în slujba comunităţii de afaceri bucureştene

Miercuri, 16 mai 2018, a avut loc Adunarea generală a reprezentanţilor membrilor Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti (CCIB). Pe ordinea de zi a adunării – statutar constituită – s-au aflat atât probleme organizatorice, cât şi probleme de natură strategică.
În prima parte a evenimentului a fost dezbătut Raportul privind evoluţia comerţului, industriei, serviciilor şi a altor activităţi din municipiul Bucureşti, a fost dezbătut şi aprobat Raportul Colegiului de Conducere privind activitatea CCIB în intervalul mai 2017 – aprilie 2018 şi au fost aprobate: deciziile adoptate de Colegiul de Conducere în această perioadă, obiectivele CCIB aferente perioadei 2018-2019, execuţia bugetară pe anul 2017, proiectul bugetului pentru anul 2018 și a fost validat raportul de verificare al auditorului pentru anul 2017.
În deschidere, președintele CCIB, prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, a vorbit despre seria de manifestări menite să marcheze aniversarea a 150 de ani de activitate neîntreruptă a Camerei bucureștene, serie derulată sub sloganul Dialog. Identitate. Valoare, subliniind faptul că până acum au avut loc trei evenimente: Seara Partenerilor, care s-a adresat membrilor și viitorilor membri, colaboratorilor și partenerilor din mediul privat și public ai Camerei bucureștene, expoziția de pictură, grafică și sculptură ARTĂ și COMERȚ. 150 de ani de la fondarea Camerei de Comerț și Industrie a Municipiului București și conferința „FOCUS BUCUREŞTI: dezvoltare urbană, economie, mobilitate”. Potrivit prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, seria evenimentelor aniversare continuă cu vernisajul expoziției „Bucureşti-Leipzig-Lipscani – o poveste europeană”, care are loc joi, 17 mai, Ziua porților deschise la CCIB, dublată de un Salon al antreprenorilor (26-27 iunie), Gala Aniversară CCIB – 150 de ani de progres și sprijin pentru mediul de afaceri (3 octombrie).
Potrivit raportului privind activitatea CCIB, prezentat de prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei bucureştene, în continuare au fost foarte bine primite de comunitatea de business forumurile de afaceri și de investiții, misiunile economice, precum și evenimentele din seria „Ziua oportunităţilor de afaceri”.
Potrivit documentelor aprobate de Adunarea generală, în perioada următoare se va acorda o atenţie deosebită promovării serviciilor de arbitraj, oferite de Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă CCIB, reînființată la începutul acestui an, dar și a celor de mediere, oferite de specialiștii Centrului de Mediere de pe lângă Camera bucureșteană. Alte direcţii prioritare ale activităţii CCIB în perioada următoare vizează: dezvoltarea activităţii de formare şi perfecţionare managerială, organizarea unor evenimente de promovare, inclusiv în colaborare cu administraţia publică locală, dar şi a unor manifestări care să aducă la aceeaşi masă oamenii de afaceri din industrie cu reprezentanţii domeniului cercetare-dezvoltare-inovare. De asemenea, se va pune accent pe promovarea serviciilor de consultanţă în domeniile: comerţ exterior, fiscal şi juridic.

Biroul de Presă al CCIB

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *