◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Mihaela Buzărnescu a pierdut semifinala de la Hiroshima în fața japonezei Nao Hibino

Mihaela Buzărnescu s-a oprit în semifinalele turneului WTA de la Hiroshima. Jucătoarea română a fost învinsă de japoneza Nao Hibino, cu 6-4, 0-6, 3-6, în două ore și 12 minute. A fost prima semifinală disputată de Mihaela Buzărnescu în acest sezon.

Mihaela Buzărnescu a început bine partida și și-a adjudecat primul set în 47 de minute, cu 6-4. În actul secund, româna a a avut o cădere inexplicabilă și l-a cedat cu 0-6, în doar jumătate de oră. Stul decisiv a fost de mare luptă, dar în cele din urmă Mihaela Buzărnescu a trebuit să se recunoască învinsă, scor 3-6. Nao Hibino este ocupanta locului 146 WTA.

În ciuda înfrângerii din semifinala de la Hiroshima, Mihaela Buzărnescu, numărul 125 WTA, va face un salt important în ierarhia mondială și se va apropia din nou de intrarea în Top 100. Jucătoarea română va primi un premiu de 21.400 de dolari și 110 puncte WTA.

Mihaela Buzărnescu a căzut 80 de locuri în topul WTA, în august

Înaintea de US Open, Mihaela Buzărnescu recunoștea că nu trece printr-o perioadă prea bună a carierei. În august a avut o cădere de 80 de locuri în doar două săptămâni, care a scos-o din Top 100 WTA. La Grand Slam-ul american a fost eliminată în primul tur de germanca Andrea Petkovic.

„Nu este cea mai bună perioadă a carierei. Accidentările mereu revin și nu-mi dau pace, dar mă simt OK, într-o oarecare măsură, și mă bucur că mă aflu aici (n.r. la US Open) pe tabloul principal și voi da tot ce pot mai bun din mine ca să pot face un rezultat cât mai bun.

Din păcate, iarăși au apărut dureri. Au fost niște zile stresante acolo și s-a văzut că și în meciul contra rusoaicei Kasatkina (n.r. din turul 1 de la San Jose) nu am reușit să joc un tenis foarte foarte bun.

Am simțit presiune, știam că va conta foarte mult rezultatul meu, că o să ies din prima sută, nu știam cât și a fost destul de șocant să văd că am căzut 70 și ceva de locuri într-o săptămână.

Asta este, din păcate, în tenis în fiecare an trebuie să-ți aperi punctele, iar accidentarea mea și-a spus cuvântul și s-a văzut că anul acesta nu am reușit să fac foarte multe puncte”, a declarat Buzărnescu, în exclusivitate pentru corespondentul Digi Sport, Gabriel Morariu.

La competiția din Japonia, Mihaela Buzărnescu a reușit pentru prima dată în acest an să lege trei victorii.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *