default-logo

Lansare Libris Editorial – Much love de Claudia Motea

Iubire, inspirație si cultura, toate pe paginile unei nestemate. Luni, 16 septembrie 2019, de la ora 17:00, vom descoperi împreună aceasta piatra prețioasă a culturii, la evenimentul de lansare. Despre ce este vorba? Ei bine, despre volumul MUCH LOVE, un decalog teatral, scris de CLAUDIA MOTEA si publicat de Libris Editorial.
 
Lansarea volumului va avea loc la Centrul Cultural Mihai Eminescu, Strada Jean-Louis Calderon Nr. 39, București, intr-o atmosfera cordiala, alaturi de personalitati reprezentative ale vieții culturale romanești.
 
Invitații speciali care vor lua cuvântul sunt: 
  • Dana ANGHELESCU – General Manager Libris Editorial, 
  • Alina SAVA – Manager Cambridge Center, 
  • Emilia CHEBAC – Blogger, 
  • George VLAICU – Scriitor.
 
MUCH LOVE este o carte inspirațională, ce apare datorita măiestriei artistice a actriței romano-canadiene Claudia Motea si care justifica veleitățile ei si de dramaturg, si de traducător.
 
Evenimentul va fi moderat de Rodica Subțirelu, Redactor – sef Cronica Timpului.
 
Claudia Motea este actor, regizor, dramaturg, poet, scenarist si producător. Aceasta a primit numeroase distincții si premii naționale si internaționale si a fost pre-selectata in a deveni membru al Academiei de Arte din Bruxelles. Printre distincții amintim: Best Actress, Best Original Script, Best Production, Best Audience Award si o nominalizare Brickenden Award similar cu Premiul de Excelenta in dramaturgia canadiană – at the London Theatre Film Festival – Canada 2007. 
 
Mai multe detalii despre eveniment puteți afla de aici
 
Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.