◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Un actor principal din Spartacus revine la East European Comic Con

Manu Bennett, cunoscut pentru rolul lui Crixus din serialul de success Spartacus, a avut parte de un timp minunat in Romania cand a venit prima data la East European Comic Con, astfel incat a ales sa se intoarca in tara noastra si la editia din 2019.

“Este o mare placere sa ne reintalnim cu Manu Bennett cu care ne-am inteles excelent in urma cu 4 ani si care a creat o interactiune cu fanii extraordinara, am avut numai feedback pozitiv. Este un experiment si pentru noi sa vedem cum se raporteaza publicul la un actor care revine la Comic Con. De multe ori, fanii ne scriu si ne cer sa readucem actori de la precedentele editii, insa stim, in acelasi timp, ca elementul de noutate este substantial pentru publicul din Romania. Daca vor fi reactii bune, e posibil sa mai incercam readucerea unor invitati din anii trecuti care stim ca au avut priza buna la public”, a declarat Mircea Muresan, directorul general al evenimentului.

Actorul este celebru pentru rolurile negative, oferind o interpretare memorabila lui Azog, liderul orcilor din seria Hobbitul pentru care a fost indelung laudat de Peter Jackson. Mai mult,  Manu i-a dat viata si legendarului personaj Slade Willson (Deathstroke) din serialul de succes Arrow.

Lista sa de lung metraje include si mult premiatul “Lantana”,  “The Marine”, unde il are ca partener de ecran pe wrestler-ul John Cena, “The Condemned”, dar si apreciatul film japonez “Tomoko”.

Manu Bennett si-a prelungit sederea in Romania la editia din 2015. Actorul a vizitat Transilvania si toate atractiile sale si s-a declarat un indragostit iremediabil de tara noastra.

Din pacate, actorul Robert Picardo a fost nevoit sa isi anuleze prezenta la East European Comic Con, insa a promis ca nu va rata urmatoarele editii.

Manu Bennett completeaza lista actorilor de la Hollywood prezenti anul acesta la East European Comic Con pentur intalniri de neuitat cu fanii. El se alatura lui Vladimir Furdik (Game of Thrones)Nicholas Brendon (Buffy The Vampire Slayer) și Adam Brown (The Hobbit, Pirates of the Caribbean). Evenimentul va avea loc la Romexpo în weekendul 24-26 mai. Pe lângă pavilionul B1, anul acesta, în premieră, organizatorii vor folosi și pavilionul central, depășind astfel recordul suprafeței de desfășurare de anul trecut.

Precedenta ediție i-a adus în fața fanilor pe Daniel Gillies (The Originals), Andrew Scott (Sherlock), Jim Beaver (Supernatural), Chris Rankin (Harry Potter), Staz Nair și Gethin Anthony (Game of Thrones), ilustratorii David Lloyd (co-creator V for Vendetta), Maya și Yehuda Devir și Guillermo Ortego. De asemenea, cei 48.000 de vizitatori s-au bucurat de oferte bogate din partea expozanților, de jocuri noi și echipamente IT de ultimă generație, dar și de o zonă relaxantă de boardgames, au testat și jocuri pe bază de Virtual Reality, s-au fotografiat pe Tronul de Fier și au reușit să treacă Dincolo de Zid în singurul Escape Room mobil din Europa cu tematica Game of Thrones.

Cea de-a șaptea ediție East European Comic Con nu se va lăsa mai prejos și va oferi publicului noi și noi experiențe de neuitat.

Abonamentele „Early Bird” pentru 3 zile sunt acum disponibile online la pretul de 75 Ron pe www.comic-con.ro și în Magazinele Cărturești (via Myticket / Entertix).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *