◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Decizia care a schimbat semifinala Franţa – România, din Fed Cup

România a condus cu 2-1 la Rouen, dar, în cele din urmă, a ratat dramatic calificarea în ultimul act. Gazdele au revenit şi datorită victoriei pe care Pauline Parmentier, preferată suprinzător de căpitanul nejucător Julien Benneteau în faţa lui Alize Cornet, a obţinut-o în al patrulea meci de simplu, cu Irina Begu.

Am ezitat între cele două şi am avut un moment, sâmbătă, când nu gândeam că sunt din echipa Franţei. Un moment de inteligenţă şi de onestitate, de sinceritate, între mine, Pauline şi Alize. În cadrul acestei reuniuni în trei, ne-a părut evident că Pauline era cea mai bună alegere, oricare ar fi fost scenariul zilei.

A fost una dintre jucătoarele care au fost cele mai bune la antrenamente, toată săptămâna. Cred că zgura indoor este suprafaţa ei cea mai bună. Am discutat cu tot staff-ul în camera mea, înainte de a lua această decizie. Cred că Pauline era în cea mai bună condiţie.

În plus, cred că ei nu se gândeau că Pauline va juca. Şi eu aveam o idee că Begu va juca. Pauline a bătut-o pe Begu anul trecut, la Istanbul. Mi-a plăcut ce mi-am imaginat. De aceea este o adevărată victorie a echipei.

Alize nu a fost pe teren în această săptămână, dar dacă Pauline a câştigat, a fost datorită lui Alize. Pentru că ea a simţit că Pauline era mai bune plasată. În plus, Alize a spus că nu îi place prea mult să joace cu Begu. Nu am plănuit să lucrez aşa, la nivel de consultare, pentru că nu mă gândeam, fără să le jignesc, că vor fi în stare de a avea această vedere de ansamblu. Din acest motiv, Alize a adus şi ea punctul ei în acest week-end„, a explicat Benneteau.

Secretul din spatele victoriei Franţei, dezvăluit de Julien Benneteau

Julien Benneteau a mai precizat că un element important în victoria în faţa României a fost faptul că Simona Halep a fost obosită de Kristina Mladenovic şi Caroline Garcia în meciurile de simplu şi a cedat fizic în finalul meciului de dublu.

Am văzut că asta a costat-o pe Begu, am văzut că munca începută sâmbătă de Kristina la simplu, continuată de Caroline contra Simonei Halep, care a făcut ca la un moment dat să nu mai aibă forţă. Poate toate aceste eforturi au făcut-o să comită dublă greşeală la minge de break (la 4-4, 30-40 în setul al treilea al meciului de dublu n.r.), a spus Benneteau.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *