◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Când joacă Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Simona Halep va avea parte de un nou duel dificil în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart. Numărul 3 WTA va da piept cu învingătoarea dintre Belinda Bencic (12 WTA) și Ekaterina Alexandrova (34 WTA). Duelul din sferturi al Simonei Halep va avea loc vineri, 23 aprilie. Ora partidei urmează să fie stabilită ulterior.

Când joacă Simona Halep în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart

Simona Halep a învins-o pe Marketa Vondrousova în două seturi, scor 6-1, 6-3 și s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Stuttgart. A fost pentru prima oară când Halep a reușit să se impună cu Vondrousova, precedentele două întâlniri fiind câștigate de jucătoarea din Cehia. La finalul jocului, Halep a spus că a fost aproape la cel mai bun nivel al ei.
Pentru Simona urmează un nou duel tare. În sferturi, cea mai bună jucătoare de tenis din România se va întâlni cu învingătoarea dintre Belinda Bencic (12 WTA) și Ekaterina Alexandrova (34 WTA). Partida acestora este programată astăzi, de la ora 21:00.
Meciul Simonei Halep din sferturi va avea loc vineri, 23 aprilie, ora partidei urmând să fie stabilită ulterior.

Meciuri dificile cu Bencic și Alexandrova

Simona Halep nu are un istoric favorabil cu niciuna dintre cele două jucătoare care îi poate ieși în față în sferturi. Cu Belinda Bencic, Halep s-a duelat de patru ori în circuitul WTA. Simona Halep s-a impus de două ori, la Madrid (2019) și Wimbledon (2014). În schimb, ea a fost învinsă la Dubai (2019) și Rogers Cup (2015).
Totuși, Simona a reușit să câștige singurul meci direct pe zgură, la Madrid.
În ceea ce priveșe istoricul meciurilor directe cu Ekaterina Alexandrova, Halep a reușit să se impună o singură dată. Duelul câștigat de jucătoarea din România a avut loc Cincinnati (2019). De partea cealaltă, Alexandrova a învins-o pe Simona de două ori: Beijing (2019) și Gippsland Trophy (Australia, 2021). Toate confruntările dintre Halep și Alexandrova au avut loc pe o suprafață de tip „hard”.

Pentru calificarea în sferturile de finală, Simona Halep și-a asigurat un cec de 12.500 de dolari și 100 de puncte WTA. Un triumf la Stuttgart ar putea să îi aducă Simonei un total de 475 de puncte în circuitul WTA, lucru care i-ar permite să se apropie de Naomi Osaka, liderul din clasamentul mondial. Osaka nu este prezentă pe tabloul de la Stuttgart și va pierde 180 de puncte în clasamentul WTA.

playsport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *