default-logo

Prima reacție a Cristinei Neagu după ce s-a retras de la națională

Naționala de handbal a României s-a calificat la Campionatul Mondial, însă victoria din Macedonia de Nord a venit la pachet si cu o veste trista, retragerea Cristinei Neagu.

„Vine o pauza pentru mine. Cel mai probabil, nu o sa joc la națională in 2021. Sper sa am mai multa energie la anul, sa fiu mai motivata.

Am acumulat oboseala fizica, psihica, am avut parte de cateva accidentari in ultimul an si cred ca e un moment bun sa mă odihnesc, apoi sa revin cu dorințe noi. De la anul voi continua sa joc la națională, vreau sa merg la Jocurile Olimpice.

Sunt calificări pentru Euro de la anul, e Campionatul Mondial! Nicio echipa nu trebuie sa depindă de o jucătoare! Fetele vor învăța sa joace si fără mine.

Nu vorbim de o retragere definitiva, e ceva temporar. Am nevoie doar de o pauza, am nevoie sa-mi încarc bateriile.

Daca o sa fiu sănătoasă si voi continua sa joc pentru echipa de club, cu siguranța mă voi întoarce si la națională. Daca ne calificam la Tokyo, era posibil sa vorbim despre o retragere definitiva de la națională.

Îmi doresc o altfel de ieșire din handbal. La Paris, in 2024, deja o sa am 36 de ani. Dar, mai e mult pana acolo, îmi doresc sa fiu sănătoasă”, a declarat interul stânga, aseară, la revenirea tricolorelor din Macedonia de Nord.

 

ziare.com

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*