◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Simona Halep, prima reacție după victoria clară cu Marketa Vondrousova: ”Am jucat aproape de cel mai bun nivel al meu”

Simona Halep a debutat cu o victorie categorică, 6-1, 6-3 cu Marketa Vondrousova, la WTA Stuttgart.

La finalul confruntării care a durat doar 57 de minute, Simona Halep a recunoscut că a reușit un meci foarte bun, în care nivelul tenisului jucat a fost aproape de maximum.

Simona Halep, prima reacție după victoria cu Marketa Vondrousova

A fost un meci excelent. L-am așteptat, am fost foarte motivată să ajung pe teren și să dau totul. Simt că am jucat aproape de cel mai bun nivel al meu.

Am fost puțin agitată înaintea meciului, pentru că pierdusem ambele confruntări precedente cu ea”, a declarat Simona Halep.

De asemenea, sportiva din România, a doua favorită la competiția de pe zgura din Germania, a transmis că serviciul, pe care nu l-a putut antrenat intens în ultimele săptămâni, din cauza problemelor la umăr, a reprezentat una dintre ”cheile” succesului cu Marketa Vondrousova, sportivă în fața căreia pierduse ambele confruntări precedente.

Serviciul m-a ajutat foarte mult. Nu l-am antrenat mult, pentru că am avut probleme la umăr, așa că poate ar trebui s-o las mai moale cu antrenamentele la serviciu (n.r. râde).

Am așteptat de sâmbătă meciul, mă simt foarte bine să fiu aici, le mulțumesc organizatorilor că au reușit să facă o așa treabă bună în condiții grele”, a transmis sportiva din România.

În sferturile de finală ale WTA Stuttgart, Simona Halep va juca împotriva câștigătoarei meciului Belinda Bencic – Ekaterina Alexandrova. Partida va avea loc vineri, în direct la Digi Sport 2, la o oră ce urmează a fi stabilită de organizatori.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *