default-logo

„Până și zeilor le plac glumele.” (Platon)

Un proverb spune că râsul este cel mai bun medicament. Există chiar o știință numită gelotologie care s-a dezvoltat pentru a studia râsul cu accent pe efectele sale fiziologice și psihologice.

Cu cât împărtășim mai mult din simțul umorului, cu atât vom avea mai mulți prieteni, vom crea o stare de bine și speranță, într-o lume din ce în ce mai agitată care, parcă, a uitat că râsul, acest zeu spiritual, ne ajută să supraviețuim.

Teatrul NOSTRUM, format din ziariști, medici, profesori, avocați, actori, înființat acum doi ani sub egida Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România, cunoscut și apreciat, de acum, pentru spectacolele prezentate în București și în alte orașe din țară a susținut în cadrul proiectului „Râsul ca terapie”, un spectacol umoristic în Centrul de Îngrijire și Asistență Socială nr. 1 din București, răspunzând invitației doamnei director dr. Cristiana Negrescu.

Au participat: Mariana Anghel, Elena Silvia Săracu, Viorel Speteanu, Virginia Udatu, Mihaela Refca, Elena Armenescu, Cristian Fofircă, Domnica Iosu, George Vlaicu.

A fost impresionant! Indiferent de vârstă oamenii au nevoie de iubire, speranță și bucurie.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.