◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Poarta OZN-urilor descoperită în Area 51! Ce se întâmplă acolo?

Un crater imens, a apărut peste noapte, chiar lângă celebra bază militară Area 51. Pentru că nu există nicio explicație oficială, teoriile conspiraționiste nu au încetat să apară și nu fac altceva decât să adâncească misterul.

Area 51 și craterul misterios
Area 51 este una dintre cele mai controversate și misterioase baze de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii. De-a lungul timpului, au apărut numeroase informații bizare cu privire la acest loc, care fac legătura în OZN-uri, civilizații extraterestre și secretele pe care le au oficialii americani cu privire la acest fenomen.

O ultimă descoperire, realizată de pasionații de mistere cu ajutorul programului Google Earth, arată un crater imens. Acesta este situat chiar lângă misterioasa bază și se presupune că nu este de origine naturală.

Cei care l-au descoperit, Cousins Blake si Brett, au scris că : „Am găsit ceva în Zona 51.“ După cum se poate vedea din imagini, este vorba despre ceva imens, care seamănă cu o intrare într-un loc din subteran.

Poarta OZN-urilor
Vorbind despre descoperirea sa, Blake Cousins ​​a spus: „Ar putea fi un fel de gură sau un turn încastrat într-un crater lângă zona 51. Nu este un fenomen natural, este un mister”. Ufologul Kyle, care lucrează pentru un alt canal YouTube Proof UFO, a declarat că acest crater este o apariţie bruscă în peisajul pe care îl studiază de ani de zile.

Se presupune că acest crater artificial ar putea fi o poartă prin care intră și ies OZN-urile din baza subterană. Bineînțeles că aceasta este doar o supoziție, dar interesant este faptul că nimeni nu a contestat-o niciodată.

Cu atât mai mult, niciun oficial american nu a negat niciodată niciun zvon cu privire la Area 51. Acolo, în subteran, se presupune, că aterizează OZN-urile și că cei din Area 51 au o anumită legătură cu extratereștrii.

Mai mult de atât, chiar dacă pare incredibil, zvonurile susțin că în subteranul unde se află Area 51 se află un întreg oraș, unde conviețuiesc oamenii cu extratereștrii.

efemeride.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *