◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro16.04.2024

O româncă, de neoprit în tenisul mondial. Are 12 victorii consecutive și e pe primul loc în cursa pentru Turneul Campioanelor din 2020

Ana Bogdan a reușit să o învingă astăzi pe americanca Bernarda Pera în optimile de finală ale challengerului de la Limoges și va reveni de luni în Top 100 WTA, fiind a treia cel mai bine clasată sportivă din România după Simona Halep și Sorana Cîrstea.

O româncă, de neoprit în tenisul mondial

Ana (27 de ani) trece printr-o formă excelentă. În ultima lună a jucat 16 meciuri și a pierdut o singură dată, având o serie de 12 victorii la rând. Duminica trecută, sportiva din Sinaia a câștigat turneul ITF de la Dubai.

Astăzi, frumoasa tenismenă a trecut cu 6-7, 6-2, 6-4, de Pera, locul 65 mondial și a opta favorită a turneului de la Limoges, asta după ce ieri a trecut fără drepte de apel de olandeza Arantxa Rus. În sferturi, Ana Bogdan o va înfrunta pe principala favorită a competiției din Franța și totodată câștigătoarea din 2018, rusoaica Ekaterina Alexandrova.

Pe locul 152 mondial în urmă cu trei luni, Ana a avut o ascensiune spectaculoasă în ultima perioadă, învingând cinci jucătoare din Top 100, dar și pe câștigătoarea turneului de junioare de la Wimbledon. Mai mult, luna trecută, în Franța, acolo unde a reprezentat o echipă locală, a câștigat cu Alize Cornet și Laura Siegmund.

În acest moment, ocupă locul 1 în cursa pentru Turneul Campioanelor de la Shenzen din 2020 și mai mult ca sigur va începe anul viitor tot din postura de lider al acestui clasament. În acest an, victoria i-a revenit australiencei Ashleigh Barty după o finală cu Elina Svitolina.

prosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *