Mesaj către organizaţiile teritoriale ale UZPR din ţară, Bucureşti şi Diaspora

În vederea unei organizări statutare a Adunării Generale din data de 24 martie 2018, de la Bucureşti, vă solicităm ca în următoarele zile, sub conducerea preşedinţilor, coordonatorilor să stabiliţi participanţii care vor reprezenta filialele, grupurile membrilor UZPR din teritoriu, Bucureşti şi Diaspora, conform prevederilor de reprezentativitate de 1 la 20 de membri, conform Statutului. La Adunarea Generală vor fi prezenţi, de asemenea, membrii Consiliului Director, membrii Comisiei de Atestare Profesională, ai Juriului de Onoare, preşedinţii de filiale.

Adunarea Generală este programată cu începere de la ora 10,30, intrarea în sală efectuându-se de la ora 10,00. Pot asista la lucrările Adunării şi alţi membri, în limita locurilor disponibile.

Solicităm preşedinţilor, şefilor de filiale şi coordonatorilor, ca până luni, 19 martie 2018, ora 14,00, să transmită la Sediul Central, pe adresa oficială secretariat@uzp.org.ro tabelul cu participanţii delegaţi sau a posibilelor Mandate de reprezentare, după modelul cunoscut.

Pentru orice alte amănunte sau informaţii puteţi solicita în scris, pe email, sau folosind legăturile telefonice ale Uniunii (021/3179225; 0746137911).

Vă mulţumim anticipat pentru o bună colaborare.

Biroul de Presă al UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.