◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.03.2024

O cheie pentru suflet

Freud spunea că: “în nebunie, lacătul nu este distrus, ci doar schimbat; vechea cheie nu-l mai poate descuia, dar o cheie altfel făcută poate să o facă”. La fel se întâmplă și cu sufletul! Îti trebuie cheia potrivită pentru a-l deschide, pentru a te bucura de un suflet nou, în toată splendoarea și divinitatea lui. Un suflet nou, deschis cu cheia potrivită înseamnă o nouă trăire, o nouă perspectivă despre tine ca om, ca structură interioară, o nouă perspectivă despre viață, despre oamenii din viața ta, o nouă perspectivă despre tine în relația ta cu viața și cu oamenii din viața ta! Cheia potrivită dă șansa sufletului să exploreze noi trăiri și sentimente ce demult stăteau ascunse într-un colț de suflet vechi și prăfuit de vremuri și de oameni!
Cheia potrivită dă omului șansa la o noua viață, trăită într-o dimensiune nouă, mult mai profundă, aceea venită dintr-o afinitate profundă a două suflete, o afinitate intelectuală, emoțională, fizică, dar, mai ales, o afinitate spirituală! Cheia potrivită dă șansa omului de a se regăsi pe el însuși în sufletul său, în viața lui, în povestea lui și chiar în tăcerile lui, o regăsire a lui, a celui care s-a pierdut printre poveștile și viețile altora, o regăsire de suflet cu cea mai dragă parte a lui, sufletul lui pereche! Cheia potrivită înseamnă că tu, ca suflet, minte și trup poți străluci acum în toată plenitudinea și divinitatea ta, înseamnă că ești un întreg sfânt care a ajuns, într-un final, ACASĂ! Fiecare suflet are o cheie cu care poate deschide propria ușă! Fericită și fericit este cea și cel ce o găsește!
Fie ca viata sa aducă fiecăreia și fiecăruia dintre voi cheia potrivită pentru sufletul vostru, să vă aducă liniște sufletească, iubire, pasiune și regăsire de sine, să vă aducă vise împlinite, stropite cu pulbere de stele, să vă aducă pe buze zâmbetul rătăcit într-un colt de suflet și să vă poarte pașii spre casa din sufletul vostru, spre omul drag pe care să îl numiți ACASĂ! Să fiți iubiți și fericiți, acum și întotdeauna!

Alexandra Goldstein,
Montreal, Quebec, Canada, 18 Mai 2018

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *