◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

SIMONA HALEP – ELINA SVITOLINA

Colaps în finală . 3 motive pentru care Simona Halep nu i-a făcut față Elinei Svitolina la Roma
Simona Halep, 26 de ani, locul 1 WTA, a pierdut clar finala turneului de la Roma, 0-6, 4-6, cu ucraineanca Elina Svitolina, 23 de ani, locul 4 WTA.
Jocul Simonei Halep a lăsat de dorit și i-a permis Elinei Svitolina să domine meciul pe întreaga durată.

1. FĂRĂ ARMA PRINCIPALĂ
Venită după o victorie entuziasmantă cu Maria Sharapova, Simona Halep a fost depășită complet de Elina Svitolina. Jucătoarea noastră a făcut un meci slab și a fost dominată. Una dintre marile probleme ale lui Halep a fost lipsa principalei sale arme, deplasarea în teren.

Simona a părut epuizată după maratonul de 2 ore și 30 de minute cu Sharapova. Pe parcursul turneului, românca s-a mișcat excelent, dar astăzi a fost depășită fizic. Halep s-a deplasat greu în teren, a ajuns cu întârziere la mingi și astfel a fost nevoită să lovească din poziții dificile.

2. ZERO INSPIRAȚIE
În momentele în care Halep a avut șansa de a închide punctele, jucătoarea noastră a luat de mai multe ori decizia greșită. Simona nu a avut inspirație în alegerea loviturilor și fie a greșit neforțat, fie a reluat slab și i-a permis adversarei să preia conducerea punctului.

În plus, de multe ori Simona s-a chinuit să închidă punctul, având nevoie de mai multe lovituri pentru a trece de defensiva Svitolinei.

13 lovituri câștigătoare a avut Simona Halep

3. SERVICIU SLAB ȘI MULTE GREȘELI
Simona a avut probleme și la serviciu, acolo unde în ultimul timp a progresat constant. Halep a câștigat doar 51% dintre punctele jucate cu primul serviciu, spre deosebire de Svitolina, care a avut 81%.

9 șanse de break a avut Svitolina. A câștigat 4 dintre ele.

Mai mult, Simona nu a avut un joc bun nici la retur, neavând nicio mingea de break. În plus, a făcut foarte multe greșeli neforțate, 21, oferindu-i adversarei sale șansa de a câștiga cu lejeritate punctele.

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *