◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Fotbal: Feroe – România 0-3

Alexandru Mitriță (24 de ani) a disputat primul meci pentru naționala României după o pauză de aproape 7 luni. Atacantul celor de la New York City a reușit să înscrie la primul meci după revenirea în lotul lui Cosmin Contra.

Fostul jucător al Universității Craiova a fost introdus în minutul 69. Peste nici măcar un sfert de oră, românul a reușit să înscrie. În minutul 83, după o combinație cu Claudiu Keșeru, Mitriță l-a învins pe Nielsen.

Peste alte 10 minute, Mitriță s-a remarcat din nou. Acesta i-a întors serviciul lui Keșeru și i-a pasat decisiv la golul înscris în ultima fază a meciului. Atacantul lui Ludogorets a făcut și o întindere musculară la coapsă chiar în momentul execuției.

Alexandru Mitriță nu mai jucase pentru România de aproape 7 luni. La mecul cu Suedia, din martie, 2-1, fotbalistul a fost înlocuit la pauză de Cosmin Contra și nu a mai fost chemat la lot până la dubla cu Feroe și Norvegia.

Cosmin Contra a avut probleme cu comportamentul lui Alexandru Mitriță

Cosmin Contra a dezvăluit și motivul pentru care Alexandru Mitriță nu a fost chemat la națională pentru mai bine de jumătate de an.

Singura problemă pe care a avut-o Mitriţă a fost cum s-a comportat el după acel meci, până la cel cu Feroe şi atitudinea pe care a avut-o. Dar sunt jucători tineri, se mai întâmplă.
Eu am vorbit cu el. Nu a ajuns la naţională până acum tocmai din cauza conjuncturii. Nu am avut meciuri niciodată la 10 zile, ca acum. Dar pentru meciul al doilea, cel cu Norvegia, el poate fi la sută la sută. Dacă jucam joi şi el venea luni seara… Dacă sunt 6 ore diferență de fus orar, are nevoie de o zi pentru o oră. Păi ce să fac? Să-l iau şi să nu mă ajute la joc? Ce să fac cu el?

Păi eu mă uit în ansamblu. El e un jucător care, pe faza ofensivă, e sută la sută, dar la naţională nu poți să faci doar faza ofensivă, trebuie să o faci şi pe cea defensivă. Ăsta e adevărul. La nivelul ăsta, dacă nu faci ambele faze… Trebuie să înţeleagă asta„, a spus Cosmin Contra.

 

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *