◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro24.04.2024

Răzvan Marin și George Pușcaș, titulari la echipele de club în meciurile de miercuri

Răzvan Marin a avut o evoluție foarte bună la Ajax Amsterdam, în partida din optimile Cupei Olandei, iar George Pușcaș a bifat cea de-a 22-a apariție în tricoul lui Reading în Championship, în disputa cu Nottingham din deplasare.

Răzvan Marin a revenit ca titular în formația condusă de Erik Ten Hag, după o lună de zile, în Cupa Olandei, în care Ajax a câștigat cu un scor-fluviu, 7-0, în fața lui Spakenburg, din liga a treia. Românul a jucat toate cele 90 de minute, ceea ce nu i s-a mai întâmplat din 25 septembrie, contra lui Sittard, acasă pe ”Johan Cruijff Arena”.

Marin a evoluat foarte bine, fiind foarte activ în rolul de mijlocaș dreapta, distribuind multe baloane precise coechipierilor săi. A expediat mai multe șuturi periculoase spre poarta oaspeților, fiind foarte aproape de gol, în minutul 18, cand mingea trimisă de român a atins bara transversală. El a fost notat cu 8,2 de către site-ul Sofascore, având 126 de atingeri și o acuratețe excelentă a paselor, de 89%!

Ajax s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Olandei, unde va întâlni Vitesse, pe 12 februarie, în deplasare. Ten Hag se va baza în continuare pe Răzvan Marin, chiar dacă în această iarnă au existat zvonuri privind un eventual împrumut al său la o altă echipă.

Un alt internațional român, George Pușcaș, a intrat titular miercuri seara, la Reading, în partida cu Nottingham din deplasare, din etapa a 29-a din Championship, liga a doua britanică. Meciul s-a terminat 1-1, iar atacantul nostru a fost schimbat în minutul 78 de către Baldock, la scorul de 0-0.

Pușcaș a fost notat cu 6,6 de către Sofascore, puțin sub nota echipei, de 6,88. Este îmbucurător faptul că românul și-a revenit după accidentare și a devenit iar titular. El a fost un om de bază al echipei în acest sezon, fiind golgeterul echipei, cu 6 goluri, în cele 22 de meciuri din campionat. Nu a avut nicio ocazie clară de gol în meciul cu Notthingham, iar acuratețea paselor a fost de 62%.

Evoluțiile celor doi internaționali sunt dătătoare de speranțe pentru naționala României, care va juca primul meci din barajul de calificare la Euro 2020, pe 26 martie, contra Islandei, la Reykjavik.

George Titus Albulescu / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *