◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Larry King a murit. Tragedie fără margini în SUA: la început de an a avut și covid

Presa internațională și jurnalismul internațional este în doliu. Larry King a murit la 87 de ani. Veteranul televiziunii și o  personalitate TV, fusese gazda emisiunii „Larry King Live”, difuzată în perioada 1985-2010.

Larry King moare în urma unor complicații

Larry King, veteranul de televiziune și o adevărată personalitate TV, a decedat la vârsta de 87 de ani. Decesul celebrului Larry King a fost anunțat într-un comunicat postat pe contul său de Twitter.

”Cu profundă tristețe, Ora Media anunță moartea cofondatorului, gazdei și prietenului nostru Larry King, care a murit în această dimineață la 87 de ani la Centrul Medical Cedars-Sinai din Los Angeles.

Aranjamentele funerare și o slujbă de pomenire vor fi anunțate ulterior în coordonare cu familia King, care solicită intimitate în acest moment.”, a fost anunțul publicat pe Tweeter.

La începutul acestei luni, jurnalistul a fost internat în spital cu COVID-19 în secția de terapie intensivă. În august anul trecut, doi dintre copiii lui King, au decedat. Andy și Chaia, au murit la câteva săptămâni unul de celălalt. Andy King avea 65 de ani când a murit pe 28 iulie 2020, iar Chaia King avea 51 de ani când a murit luna următoare, pe 20 august.

King, jurnalistul care a făcut istorie în America

Lawrence Harvey Zeiger, s-a născut la 19 noiembrie 1933, Brooklyn, New York, SUA. A fost prezentator de talk-show-uri americane al cărui stil de interviuri ușor l-a ajutat să fie unul dintre cei mai longevivi jurnaliști și cu cele mai populare show-uri.

Din 1978 până în 1994 King a găzduit popularul show de radio național The Larry King Show. Din 1985 a găzduit show-ul de televiziune Larry King Live pe CNN, pe atunci o rețea tânără. Programul a fost primul spectacol live de televiziune cu audiență internațională. A devenit cunoscut pentru stilul de interviuri fără mânuși al lui King. În același timp eracunoscut și pentru popularitatea sa ca platformă pentru candidații politici.

”Lui Larry Kingîi plăcea să pună întrebări scurte, directe și necomplicate. El credea că întrebările concise oferă de obicei cele mai bune răspunsuri și nu se înșela în această credință. Timp de 63 de ani, a fost activ atât prin platformele radio, televiziune și mass-media digitală.

Numeroasele mii de interviuri, și  premiile stau ca o dovadă a talentului unic și durabil al jurnalistului. Își privea întotdeauna subiectele de interviu ca fiind adevăratele vedete ale programelor sale și pe sine însuși ca pe un canal nepărtinitor între oaspeți și public.”

playtech.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *