◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Marius Ghilezan, la Gold FM: „În spatele desființării SIIJ se află un grup imens, cu interese pe măsură în exploatarea pădurilor românești”

Invitat în emisiunea „Ce-i în gușă, și-n căpușă”, realizată de Cozmin Gușă la Gold FM, jurnalistul Marius Ghilezan a punctat atitudinea duplicitară a politicienilor de la București, care afirmă în particular că nu sunt de acord cu desființarea Secției Speciale de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ), dar votează „în grup” pentru desființarea Secției. „Pe la colțuri, parlamentarii spun una, dar de frica hegemonului, a ambasadelor, vor vota în consecință”, a spus Marius Ghilezan.

Menționând faptul că SIIJ, „în ciuda propagandei, nu este controlată politic” și că a fost „înființată la propunerea CSM, entitate constituțională”, jurnalistul a punctat faptul că „în spatele desființării SIIJ se află un grup imens, cu interese pe măsură în exploatarea pădurilor românești”. 

Referindu-se la atitudinea politicienilor din Parlament vizavi de această încercare „de refacere a Binomului, în altă formulă”, jurnalistul a punctat faptul că „în cazul în care se vor impune licitații oneroase, achiziții controversate militare sau medicale, va fi găsit vinovat… acarul Păun”: „Silvio Berlusconi a reușit să schimbe toate legile justiției din Italia în favoarea sa pentru că a știut să fie pe placul Unchiului Sam. Dar politicienii români care cred că sunt la adăpost pupând icoana ambasadelor se înșală. Un fost ministru al Guvernului Dăncilă a spus că a promovat legi dictate de Ambasada SUA. De când o ambasadă face legi într-o țară?”, a afirmat Marius Ghilezan, la Gold FM.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *