◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro23.04.2024

Simona Halep, cel mai bun ambasador al României! Marius Copil, dezvăluiri impresionante

Simona Halep este fără îndoială una dintre cele mai apreciate și susținute jucătoare de tenis din lume. Ea a câștigat de trei ori WTA Fan Favorite, ultima dată anul trecut.

De-a lungul timpului, Simona Halep și-a construit o carieră apreciată cu adevărat de fanii sportului alb. Întotdeauna dornică de performanță, dispusă să muncească în continuu pentru a obține succesul, a făcut din Simona una dintre cele mai iubite tenismene din lume. Marius Copil, cel mai bine clasat tenismen român din ATP, a dezvăluit cum reacționează străinii la turneele unde evoluează dubla campioană de Grand Slam din România.

”Plusul pe care-l aduce Simona pentru țară, este incredibil. Să vezi oameni de altă cultură, din altă țară, care cumpără steagul României și-l flutură, și strigă: ”Hai, România!” sau ”Hai, Simona!” Asta se întâmplă la orice turneu la care participă. Este un plus incredibil de mare, pe care mulți nu-l vedem sau nu-l apreciem cum trebuie. Sunt oameni de peste tot care susțin România datorită Simonei”, a dezvăluit Marius Copil, la podcast-ul ”Ziua din Noapte”, de pe canalul de youtube ”First TV Official”.

Marius Copil: „Nu poți să judeci un sportiv ca Simona”

Cel mai bine clasat român din clasamentul ATP i-a luat apărarea Simonei Halep în fața criticilor, care au acuzat-o pe sportiva noastră că nu a participat la ultima ediție a Jocurilor Olimpice. Marius a dezvăluit că a noastră campioană este este nerăbdătoare să joace la Tokyo, după cum a recunoscut și ea cu mai multe ocazii.

”Nu poți să judeci un sportiv ca Simona, cred că a avut motivele ei. Ea a adus atâtea bucurii românilor, nu avem voie să o judecăm. O fi fost accidentată, nu știu. Am vorbit cu ea și abia aștepta să participe la Tokyo. La dublu mixt ea cred că va face echipă cu Horia Tecău”, a mai spus Copil.

eurosport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *