◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

Liga 1 – playoff – etapa a 4-a

Dubla Deac și FCSB își numără răniții
 
Rezultate …anacronice, în etapa a 4-a din playoff! Mai întâi, la Craiova, CSU a învins pe Astra, cu 2-1, dubla lui Koljic menținând Craiova în disputa pentru titlu. Victoria trupei lui Bergodi a venit greu, în minutul 91, dar asa cum a venit mai da speranțe Băniei fotbalistice ca se poate agăța până spre final de un lider care, oricum ar juca, adună puncte. Pentru că la Botoșani s-a înregistrat FC Botoșani – CFR Cluj  0-2. Rezultat aruncat pe tabela încă din minutul 12 de către Ciprian Deac, după care nimeni nu a mai mișcat în front. Al treilea meci a fost, în fata unei Arene Naționale mute, FCSB – Gaz Metan Mediaș 2-2, astfel că „ura și la gară” pentru trupa lui Vintilă, plafonată la 9 puncte de lider. Conjuncturalul egal de pe Arena Natională al tot atât de conjunctura lui Uhrin Uhrin la Mediaș pune degeaba paie pe focul mocnit de la FCSB. FCSB are de tras în Cupa pentru a ajunge sa evolueze în preliminarii de Europa League, iar lui Vintilă nu-i rămâne decât sa se roage Cerului sa nu mai ploua cu astfel de rezultate – eșec – egal, care nu duc decât spre rafinarea forțată pentru sezonul viitor. În timp ce CFR se apropie de al treilea titlu la consecuție e de așteptat, totuși, replica lui Croitoru, în restanța de la Craiova pentru a trage o semi concluzie! 
 
Clasament
1.   CFR Cluj         4    3    1    0    5-1    36
2.   CSU Craiova  3    2    0    1    5-6    29
3.    FCSB              4    1    2    1    8-6    27
4.    Gaz Metan    4    0    3    1    3-4    25
5.   Astra               4    1    1    2    3-4    25
6.   FC Botoșani   3    0    1    2    2-5    24
 
Cu mențiunea că, „orice ar face”, Astra și, respectiv, FC Botoșani nu au dreptul  sa participe în vreo cupă europeană. Ceea ce spune multe despre structura (picioare de lut) Ligii 1! 
 
 
Marian Vâlvoi / UZPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *