default-logo

Adriana Bogatu, unul dintre cei mai îndrăgiți scriitori la LibFest 2022

Recent, la Brașov, a avut loc Târgul de carte și experiențe culturale LibFest 2022, un eveniment de mare anvergură culturală care deja poartă o emblemă națională și este așteptat mereu cu viu interes atât de de oamenii din toată țara, dar și de turiștii străini.  Unul dintre scriitorii cei mai îndrăgiți ai acestui târg valoros a fost Adriana Bogatu, care, de data aceasta a lansat cartea „Și duminică e tot sâmbătă”, scrisă, de altfel, în colaborare cu Adrian Victor Vank. Revederea sa cu echipa Creator și cu oamenii prezenți la acest eveniment de lansare carte a prilejuit un moment extrem de emoționant care m-a motivat să-i pun câteva întrebări acestei extraordinare scriitoare.

 C.M.: Frumoasă doamnă Adriana Bogatu, din câte știm, Târgul de carte și experiențe culturale LibFest 2022 se află la cea de-a IX-a ediție a sa. Este pentru prima dată când participați la acest eveniment? Ce a însemnat pentru dumneavoastră participarea la acest Târg de carte și cum a răspuns publicul brașovean?

A.B.: Înainte de toate, participarea la Libfest 2022 a însemnat pentru mine întâlnirea cu cititorii, momentul cel mai important din viața unui scriitor. Apoi, cu autorii momentului și, foarte important, cu o echipă editorială de excepție, unită, profesionistă, modernă, inteligentă, inegalabila editura Creator! Totodată, mă bucur că publicul brașovean a fost efervescent, curios, deschis la provocările dialogului cultural, dar, trebuie remarcat și interesul oamenilor veniți din toată țara, care s-au adaptat imediat momentului și au intrat cu uşurinţă în jocul literaturii.

– Cu siguranță aveți și proiecte noi…

– Lucrez la un roman care spune “povestea din spatele poveștii” cărților din rafturile unei librării și care, sper, va apărea tot la editura Creator, asemenea celorlalte.

– Un mesaj pentru cititorii UZPR – și nu numai…

– Mulțumesc tuturor cititorilor mei, oamenilor speciali fără de care niciun scriitor nu există cu adevărat! Îmi doresc să nu-i dezamăgesc niciodată și să fie din ce în ce mai mulți, pentru că doar ei dau viață și valoare cărților!

Interviu de Claudia Motea

Despre autor

Articole asemănătoare

  1. Marin Giulia Reply

    Claudia Motea, omul ce nu obosește să dea o mână de ajutor celor ce au talent
    Teatrul este menirea să
    Felicitări Claudia, sunt norocoasă că te-am cunoscut, mă bucur că am fost la Brașov
    Doamne ajută!

Lasă un răspuns

*