default-logo

Gala Tânărului Actor HOP, la Alba Iulia

Cea de-a XXV-a ediţie a Galei Tânărului Actor HOP va avea loc în perioada 25 – 27 august, la Casa de Cultură a Studenţilor din Alba Iulia, şi va fi transmisă live pe site-ul dedicat evenimentului, arată un comunicat al UNITER.
Ediţia aniversară a galei va fi marcată şi printr-o expoziţie de afiş, „Gala HOP, 25 de ani”, care poate fi vizitată în perioada 25 – 27 august, în foaierul Casei de Cultură a Studenţilor.
Bilete pentru cele trei zile ale evenimentului pot fi achiziţionate de la sediul Teatrului de Păpuşi „Prichindel” din Alba Iulia şi online, de pe www.teatrulalba.ro.
Tema Galei HOP din acest an este „Musical = Actor Total + Show Total”.
Se vor acorda Premiul „Ştefan Iordache”, marele premiu al Galei HOP; Premiul pentru cea mai bună actriţă, secţiunea individual; Premiul pentru cel mai bun actor, secţiunea individual; Premiul „Cornel Todea” pentru cea mai bună trupă de actori; Premiul „Sică Alexandrescu”, premiul special al juriului.
Pe 27 august, începând de la miezul nopţii până la ora 16,00, după vizionarea tuturor momentelor oferite de concurenţi, spectatorii vor putea vota actorii preferaţi pe site-ul galei: https://galahop.uniter.ro/votul-publicului-2022/. După încheierea votului, se vor oferi Premiile publicului pentru cel mai bun actor, cea mai bună actriţă şi cea mai bună trupă de actori.
Foto: Facebook

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*