◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Marea ambiție a Larisei Iordache la vârsta la care alte gimnaste se lasă de sport

La o vârstă la care alte gimnaste se apucă de antrenorat sau de alte activități, Larisa, figură emblematică și pe social-media, vrea să se califice la Olimpiada 2020.

În plus, sportiva din București își dorește să fie cea de-a doua reprezentantă a României la Jocurile Olimpice, după ce Maria Holbură s-a calificat deja.

În primăvara anului viitor va fi un turneu de calificare. Gimnasta din România care se va clasa cel mai bine la individual compus va participa la Tokyo 2020.

Alături de Larisa, la aceste calificări vor participa și sportive din noul val. Ambiția este una foarte mare, mai ales că echipa României a ratat calificarea, lucru de neimaginat până în urmă cu 10 ani, când gimnastica mondială era subordonată de țara noastră.

Larisa Iordache vrea la Jocurile Olimpice, după 3 ani de chin

După ce s-a accidentat la Campionatele Mondiale de la Montreal, din 2017, Larisa a trecut prin 3 ani de chin. Frumoasa sportivă s-a operat de 3 ori, dar de fiecare dată a avut puterea să o ia de la capăt. 

Ruptura de tendon a fost cea care a ținut-o departe pe tânără de sala de antrenamente și, în ciuda faptului că recuperarea părea să fie gata în mai puțin de un an, aceasta a durat mult mai mult. În fine, acum sportiva a scăpat de orice stres mental și a început deja antrenamentele.

Și la masculin situația este una similară. În afara lui Marian Drăgulescu, deja calificat, România mai are dreptul de a trimite un sportiv, ce va fi desemnat după calificările de la anul, din primăvară.

digisport.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *