default-logo

Doza a treia de vaccin le aduce 100 de dolari rezidenților din New York

Newyorkezii care se vaccinează cu doza a treia (booster) de vaccin anti-Covid-19 vor primi o bonificaţie de 100 de dolari, într-un moment în care numărul contagierilor este în creştere. „Oraşul New York este lider pe drumul vaccinării. Orice persoană care se vaccinează cu doza booster va primi 100 de dolari. Această doză înseamnă să vă protejaţi pe voi şi pe cei din jurul vostru”, a spus primarul oraşului, Bill de Blasio, la o conferinţă de presă. El a anunţat că oferta se menţine până la 31 decembrie şi a explicat că primăria este dispusă să cheltuiască „câţi bani vor fi necesari, deoarece vaccinarea este o prioritate”. Primarul a ţinut să precizeze că aceşti bani oferiţi pentru doza booster nu vor afecta alte programe.

Nu este prima oară când oraşul oferă stimulente rezidenţilor pentru a-i îndemna să se vaccineze, având în vedere că în iulie s-a oferit aceeaşi sumă persoanelor dispuse să se imunizeze împotriva COVID-19.

Oferta primăriei din New York intervine într-un moment de escaladare a cazurilor de COVID-19, atât în oraş, cât şi în restul Statelor Unite.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.