CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE PROMOVARE A POLITICII PUBLICE ALTERNATIVE 

Asociația Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România are plăcerea de a vă invita la CONFERINȚA NAȚIONALĂ DE PROMOVARE A POLITICII PUBLICE ALTERNATIVE elaborată în cadrul proiectului “Creșterea capacității PTIR de a formula politici publice alternative în domeniul debirocratizării și simplificării procedurilor aplicabile mediului de afaceri”.

Evenimentul va avea loc în data de 01 Noiembrie 2019, începând cu ora 09.30, la sediul CNIPMMR, Piaţa Valter Mărăcineanu, nr. 1-3, intrarea 1, etaj 1, sala Protocol, București, conform agendei atașate.

Conferința națională are drept scop promovarea politicii publice alternative elaborate în cadrul proiectului, precum și confirmarea relevanței acesteiași se adresează reprezentanților autorităților și instituțiilor publice, societăților care s-au confruntat cu probleme în obținerea autorizațiilor de funcționare, reprezentanților ONG-urilor, partenerilor sociali, precum și altor actori relevanți pentru domeniul vizat de politica publică.

În speranța că puteți fi alături de noi la acest eveniment, vă mulțumim anticipat și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 31 octombrie 2019, ora 10.00, la adresa debirocratizareimm@gmail.com (mentionând numele și prenumele, organizația pe care o reprezentați, numărul de telefon).

 

Iulia Poștaru

Președinte

Patronatul Tinerilor Întreprinzători din România

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.