Festivalul Mamaia 2020. Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România va primi dreptul de a folosi marca

După o întrerupere de mai bine de 9 ani, Festivalul Naţional de Muzică Uşoară Mamaia se pregătește să-și redeschidă porțile. O nouă ediție va avea loc în primăvara anului 2020, în perioada 1-3 mai. Cel mai cunoscut şi popular festival muzical românesc, lansat în 1963, revine în actualitate, având ca organizator Electrecord Production și Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România.

Pe 15 octombrie, Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România a solicitat Consiliului Județean Constanța punerea la dispoziție cu titlu gratuit a unei suprafețe de 2000 mp situată pe parcarea laterală a Pavilionului Expozițional și a suprafeței de 200 mp în interiorul pavilionului, în perioada 1-3 mai 2020 pentru desfășurarea Festivalului Național de Muzică Ușoară Mamaia 2020. Uniunea organizează festivalul în parteneriat cu Electrecord Production SRL. Pentru desfășurarea evenimentului, CJ va transmite dreptul de a folosi marca ”Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia”, aparținând CJ, către Uniunea Ziariștilor pentru promovarea și desfășurarea evenimentului. Proiectul se va afla în atenția consilierilor județeni spre aprobare în ședința de astăzi, 31 octombrie.

O nouă ediție a festivalului ar fi trebuit să aibă loc încă din toamana acestui an însă, din varii motive, evenimentul nu a mai fost organizat.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.