default-logo

„Săptămâna Presei Românești. Pagini luminoase de istorie” 2022, TVR Moldova

 

 

În continuarea proiectului UZPR, „Săptămâna Presei Românești. Pagini luminoase de istorie” 2022, TVR Moldova, prin emisiunea „Obiectiv Comun”, aduce o contribuție prodigioasă la evocarea jurnalismului de pe ambele maluri ale Prutului, printr-un film documentar dedicat presei.

Jurnaliştii TVR MOLDOVA aduc în prim-plan poveşti de viaţă şi istoriile de succes ale celor care au găsit soluţii în pofida dificultăţilor pe care le întâmpină în societate. Obiectivul Comun, atât al reporterilor TVR MOLDOVA, cât şi al întregii societăţi, este dezvoltarea comunitară, bazată pe corectitudine, echitate, responsabilitate civică şi valori europene.
Un talk show realizat în direct, în studioul din Chişinău, în care sunt abordate subiecte sociale şi culturale din Republica Moldova, perspectivele europene, experienţa României, realităţi comunitare şi proiecte culturale de pe ambele maluri ale Prutului.
De luni până vineri, de la ora 17:00, Elena Guţu, Marina Afanas şi Dana Ciobanu, împreună cu reporterii TVR, vă invită la Obiectiv Comun.

Despre autor

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.