default-logo

Se lansează prima televiziune ploieșteană online. 𝗗𝗔𝗗𝗔 𝗧𝗩, proiect susținut de UZPR Prahova

De ziua Unirii Principatelor Române, 24 ianuarie 2022, are loc inaugurarea 𝗗𝗔𝗗𝗔 𝗧𝗩, prima televiziune ploieșteană difuzată exclusiv în mediul online.
De la ora 17:00, Claudius Dociu, Andi Enacheși Costache Daniel vă așteaptă la prima ediție a emisiunii „Știi ce zic!”. Începând cu ora 18:00, vă prezentăm o ediție specială a emisiunii „Dialog 100%” cu o temă de sărbătoare, „Coroana Română în slujba Unirii”, ce o are ca invitată pe Conf. Univ. Dr. Marina-Cristiana Rotaru.
Puteți urmări emisiunile 𝗗𝗔𝗗𝗔 𝗧𝗩 în direct atât pe pagina de Facebook Ploiestii (https://www.facebook.com/Ploiestii.ro), cât și pe canalul de YouTube Ploiestii (https://www.youtube.com/c/PloiestiiChannel.
Pentru a fi la curent cu toate emisiunile si transmisiunile live, nu uitați să dați like paginii de Facebook și să vă abonați la canalul de YouTube, activând clopoțelul pentru notificări.
Un proiect susținut de Ploiestii.ro, Filiala Prahova a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România UZPR, Made in Ploiesti, Dada Media Consulting.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.