◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro19.04.2024

VIITORUL ESTE ÎN CEAȚĂ

 
O etapă care a început pe gazon și s-a terminat în ”aer”, cu FCSB salvat doar de inspirația lui Darius Olaru și cu FC Argeș neînvinsă de 11 ”runde”!
 
Rezultate Etapa a 24-a:
 
Voluntari-FC Argeș 0-1, U Craiova-Hermannstadt 1-0, Sepsi-Clinceni 0-0, FCSB-Chindia 1-0, Gaz Metan-CFR Cluj 0-1, Astra-FC Dinamo 2-0, UTA-Botoșani 0-0, Viitorul-Poli Iași AMÂNAT.
 
O etapă nebună, așa cum am scris în titlu, cu doar două victorii ale oaspeților, 3 ale gazdelor, două meciuri egale și unul amânat. De fapt a fost mult mai complicat decât simpla amânare. VIITORUL-POLI IAȘI a început luni seara la Ovidiu și s-a jucat numai 68 de minute, după care o ceață cumplită, neverosimilă (vezi FOTO) a făcut imposibilă continuarea partidei. S-a stabilit ca disputa să se reia marți de la ora 16, de la scorul 0-0 și din minutul 69, așa cum se întrerupsese totul luni seara. Echipele au ieșit pe teren, dar nici atunci nu s-a mai putut juca, din cauza aceluiași ”blocaj vizual” de-a dreptul uluitor și șocant! Finalmente, meciul s-a amânat și va fi reluat din minutul 1, la o dată încă neprecizată. Avantaj dobrogenii, care riscau să piardă cel puțin un punct pe teren propriu, chiar dacă antrenorul Mircea Rednic a revenit după pauza de coronavirus!
 
Așadar, VIITORUL A RĂMAS ÎN CEAȚĂ, la propriu și la figurat, pentru echipa patronată de ”Regele” Gică Hagi și, în general, pentru întreg fotbalul românesc.
 
Altfel, Dinamo se afundă în noroiul dezastrului, fiind martelată (și) la Giurgiu, de data aceasta de către o echipă care nu de mult era lanterna clasamentului, iar fosta Steaua, adică FCSB, s-a chinuit cumplit cu Chindia lui Săndoi, câștigând FOARTE GREU, la limită, grație unei execuții de geniu a ex-medieșeanului Darius Olaru (22 de ani), care a înscris miraculos cu un șut antologic din afara careului. Fără asta, ar fi rămas în mod cert 0-0, după cum a arătat jocul mai departe.
Nici campionii de la Cluj nu s-au lăsat mai prejos, câștigând în deplasare, exact la Mediaș, orașul natal al talentatului Olaru și rămânând în ”coasta” lui Becali, la egalitate de puncte.
 
PS. Marea revelație a momentului devine însă FC Argeș, care a câștigat clar la Voluntari și a ajuns la un pas distanță de play-off, adică pe locul 7, după ce multă vreme ocupase ultimul loc al clasamentului. Echipa din Trivale, al cărei președinte este celebrul Jean Vlădoiu, avându-i pe banca tehnică pe Andrei Prepeliță și Mihăiță Ianovschi, a ajuns în doar 9 etape, de pe ultimul loc, pe poziția a 7-a, adunând în total nu mai puțin de 11 MECIURI CONSECUTIVE FĂRĂ ÎNFRÂNGERE. Avem de-a face aici un adevărat fenomen, demn de urmărit în continuare cu mare atenție.
 
 
CLASAMENTUL LA ZI, după 24 de ETAPE
 

  1. FCSB                     51 p  (49-21 golaveraj)  

 2. CFR Cluj                51    (31-12)
 3. U Craiova               47    (28-13)    
 4. Sepsi OSK             37   (37-24)
 5. Botoșani                 37    (35-29)
 6. Clinceni                  35    (22-20)
 
 7. FC Argeș                 30     (24-28)
 8. UTA                         30     (22-31)
 9. Chindia                    29     (20-22)
10. Astra                       28     (33-26)  
11, Gaz Metan              28     (29-35)
12. Dinamo                   26     (23-29)
13. Viitorul                     25     (29-31)  un meci mai puțin  
14 .Hermannstadt         22    (22-33)
 
15 .Voluntari                 21     (26-37)  
16. Poli Iași                  16     (23-53)  un meci mai puțin 
 
 
Mugur Popovici / UZPR
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *