◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Mihai Covaliu, la Gold FM: „Fiecare ministru al Sportului care vine afirmă că este nevoie de o nouă strategie. Ce se întâmplă cu strategia anterioară?”

Invitat în emisiunea „Ce-i în gușă, și-n căpușă”, realizată de Cozmin Gușă la Gold FM, Mihai Covaliu, președinte al Comitetului Olimpic și Sportiv Român, a punctat faptul că „este nedrept și foarte dureros că echipa de handbal feminin a României nu va participa la Olimpiadă, chiar dacă a câștigat ultima partidă din Campania de calificare”. Pe de altă parte, președintele COSR a punctat faptul că „România este o echipă, dar ne cheltuim resursele luptându-ne între noi, când adversarii sunt în exterior”. 

Referindu-se la prezența României la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Mihai Covaliu a afirmat că „dacă ne facem bine temele și facem tot ceea ce ține de noi pentru a ne pregăti, ne putem prezenta în competiții la cel mai înalt nivel la care putem fi. Voi acorda toată încrederea și susținerea fiecărui sportiv care dorește să se sacrifice pentru visul olimpic”.

În legătură cu proiectul de a face din sport o prioritate națională, președintele COSR a punctat faptul că „fiecare ministru al Sportului care vine afirmă că este nevoie de o nouă strategie. Ce se întâmplă cu strategia anterioară?”, adăugând că își dorește ca într-o zi „50% din populația României să facă sport”. 

De asemenea, Milhai Covaliu a arătat, la Gold FM, că politicieni influenți și oameni de afaceri puternici abia acum au început să vină, timid, către sport. „Încă nu le-am oferit gradul de încredere necesar, dar au început să vadă că există voință și transparență”, a spus președintele COSR.  

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *