default-logo

Cum i se adresează Simona Halep lui Ion Țiriac în privat

Ion Țiriac (79 de ani) are o relație specială cu Simona Halep, lucru recunoscut public de numărul 2 WTA. Simo a dezvăluit că simpla prezență a omului de afaceri la meciurile sale reprezintă o motivație în plus.

Ion Țiriac a fost în tribune la primele jocuri de la semifinala de Fed Cup dintre Franța și România, pierdută de „tricolore”, scor 2-3. Astfel, omul de afaceri a privit din tribune cum Simona Halep a învins-o pe Kristina Mladenovic, scor 6-3, 6-1.

La finalul partidei, Simona Halep a ținut să îi mulțumească public lui Ion Țiriac pentru prezență. „M-a motivat tare mult și îi mulțumesc domnului Țiriac că a venit. Mereu sunt concentrată, mereu sunt motivată atunci când îl văd. Mă ajută tare mult, îmi dă încredere„, a spus Simona Halep în exclusivitate la Digi Sport.

Discursul protocolar se schimbă în momentul în care cei doi se află într-un cadru privat. Conform Libertatea, omul de afaceri i-a cerut Simonei să i se adreseze doar cu „Ion„, în timp ce în declarațiile publice numărul 2 WTA rostește întreg numele.

Ion Țiriac a lipsit de la meciurile de duminică

Ion Țiriac a asistat doar la meciurile de sâmbătă. Omul de afaceri a preferat să meargă să vadă finala turneului de la Monte Carlo, acolo unde spera să îl urmărească pe Rafael Nadal. Nu a fost să fie, pentru că ibericul a fost eliminat în semifinale de Fabio Fognini, italianul fiind și cel care avea să câștige turneul din Principat, după o finală cu Dusan Lajovic, scor 6-3, 6-4.

digisport.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*