default-logo

Mesajul Papei Francisc pentru Patriarhul Daniel, cu ocazia aniversării: „Biserica Ortodoxă Română să continue să crească în credință”

Papa Francisc a transmis un mesaj Patriarhului Daniel, cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani. Conducătorul Bisericii Romano-Catolice a amintit „cu multă afecțiune” de întâlnirea din 2019, de la București, adăugând că se roagă „ca Dumnezeu Cel Atotputernic să aducă binecuvântările Sale de sănătate și fericire,” potrivit Basilica.

Text integral:

Patriarhul Daniel, Îndrumător al Bisericii Ortodoxe Române

Preafericitului Daniel,
Arhiepiscopul Bucureștilor,
Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române

Cu ocazia celei de-a șaptezecea zi de naștere a Preafericirii Voastre, Vă asigur cordial de apropierea mea spirituală. Mă rog ca Dumnezeu Cel Atotputernic să aducă binecuvântările Sale de sănătate și fericire peste Preafericirea Voastră și să reverse din abundență darurile Sfântului Duh peste slujirea Voastră bisericească.

Lumina lui Iisus Cel înviat să lumineze întotdeauna asupra Voastră, iar Biserica Ortodoxă Română, sub îndrumarea Preafericirii Voastre, să continue să crească în credință și în caritate, pentru a da mărturie despre Domnul Hristos.

Iubite frate, reamintindu-ne cu multă afecțiune de întâlnirea noastră în București, reînnoiesc în rugăciune urările mele cele mai bune și Vă îmbrățișăm fratern în pacea Domnului.

Papa Francisc

 

digi24.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*