default-logo

Trei zile și trei nopți magice, la Dărmănești

La poalele Munților Nemira din județul Bacău, într-un cadru deosebit de pitoresc are loc în perioada 27-29 august, cea de a doua ediție a Festivalului internațional de blues ,,Open Air Blues in the garden festival”, care va reuni pe durata a trei zile, nume de prim rang ale blues-ului european și american. 

 

Evenimentul va avea loc pe stadionul Uzu din Dărmănești, în Salina și la Centrul de Cultură Ion Talianu din Târgu-Ocna, după următorul program:

Vineri, 27 august

11.00 – Salina Târgu-Ocna: The Southern Cockroaches, Ride on Band 

18.30 – Stadionul Uzu Dărmănești, Rock blues night: Ride on Band, Stef Paglia Trio, Marius Dobra Band, Arthur Menezes

Sâmbătă, 28 august

11.00 – Salina Târgu-Ocna: Maryliss feat. AXiS, Aminda feat, Rareș Totu` S Midnight Sun

18.30 – Stadionul Uzu Dărmănești, Ladies Night: Maryliss feat. AXiS, Aminda feat. Rareș Totu` S Midnight Sun, Juwana Jenkins, Jessie Lee & The Alchemists

Duminică, 29 august

15.00 – Centrul Cultural Ion Talianu: Storytellers, Sir Blus Vali Răcilă

18.30 – Stadionul Uzu Dărmănești, Final Night: The Southern Cockroaches, Loup Garou Band, Rareș Totu` S Midnight Sun feat Dean Bowman, Big Daddy Wilson Band

,,Festivalul își propune să îmbine cultura muzicală, cultura gastronomică și mișcarea în aer liber cu tradițiile și obiceiurile comunităților de pe Valea Trotușului, totul menit să ducă la creșterea atractivității turistice a județului Bacău”, a spus Marius Diaconescu, creatorul acestui inedit proiect. 

Biletele și abonamentele se pot achiziționa online de aici: bit.ly/festivaldeblues, de la intrare în zilele de evenimente, sau din Dărmănești înainte de festival (contact pentru achiziția de bilete – 0723 573 419).  Copii cu vârsta mai mică sau egală cu 14 ani, au acces GRATUIT, însoțiți de către un adult posesor de abonament/ bilet. Persoanele cu dizabilități au acces GRATUIT, pe baza unui certificat doveditor. 

Cu această ocazie va avea loc și a patra ediție a Târgului Gospodăriilor de Produse Montane ,,La Porțile Nemirei – tradiții și obiceiuri”.

Festivalul de blues este un eveniment marca ,,Fabricat în Dărmănești”, organizat de Asociația ,,Sunetul Munților”, în parteneriat cu Primăria Dărmănești și Asociația ,,Oamenii inspiră”, din comuna Ghimeș-Făget. 

Serviciul Public Județean pentru Promovarea Turismului și Coordonarea Activității de Salvamont Bacău este partener al evenimentului.  

Romulus-Dan Busnea / UZPRDespre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.