default-logo

Emoționantă aniversare pentru jurnalista și poeta Mariana Pândaru

Membră a Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România și a Uniunii Scriitorilor din România, Mariana Pândaru a împlinit în această lună vârsta de 70 de ani.
Înconjurată de jurnaliști și scriitori hunedoreni, prieteni și iubitori ai poeziei, îndrăgita poetă a fost aniversată în Sala de lectură a Bibliotecii Județene „Ovid Densușianu” Hunedoara-Deva, într-o atmosferă de sărbătoare. Manifestarea a evidențiat și faptul că s-au împlinit 50 de ani de la debutul său literar.
Mariana Pândaru este binecunoscută și apreciată, atât în țară cât și în unele țări ale lumii, pentru activitatea sa literară și în egală măsură pentru activitatea jurnalistică.
Împreună cu soțul său, poetul și jurnalistul Valeriu Bârgău, au editat și tipărit, la începutul anului 1990, primul ziar privat, independent, CĂLĂUZA, din județul Hunedoara. Din păcate, ziarul și-a încetat apariția, la puțin timp după ce soțul poetei a trecut la cele veșnice.
Continuă, totuși, să apară încă revista ARDEALUL LITERAR, la care Mariana Pândaru ține atât de mult.
Pentru întreaga sa activitate, pentru talentul și strădania sa, Mariana Pândaru a primit o DIPLOMĂ DE EXCELENȚĂ care i-a umplut ochii cu lacrimi de bucurie.
Îi dorim colegei noastre ani mulți cu sănătate, fericire și împliniri !

Despre autor

Articole asemănătoare

  1. Julia D. Reply

    Am avut marea placere s o intalnesc pe Dna Pandaru, in Deva acum cativa ani. Am fost impresionata de bogatia activitatilor culturale in acea regiune a tarii noastre .
    Va urez SANATATE si Multe Succese, in continuare.
    Cu speranta de a ne revedea.
    Julia Deaconu Cetateanu

Lasă un răspuns

*