◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro20.04.2024

Anette Lillinger, neuropat german: „Vaccinul promițător” anti-COVID – o manipulare genetică interzisă!

Anette Lilinger, neuropat german: „Aș dori să vă atrag de urgență atenția asupra problemelor importante cu privire la viitoarea vaccinare contra Covid-19:

În ultimii 20 de ani, au tot venit la mine pacienți care au dezvoltat simptome după ce au fost vaccinați, pe care eu a trebuit apoi să le tratez. Desigur, astfel de simptome/boli produse artificial au fost întotdeauna o provocare specială în cazuri individuale și ceva mai dificil de tratat decât bolile predominante care apar din natura pacientului, adică sunt de origine naturală.

Cu toate acestea, pentru că consecințele vaccinării s-au bazat până acum în principal pe adjuvanții menționați deja (stimulatori de substanțe active), la a căror eliminare organismul nu a putut face față în unele cazuri individuale dezvoltând, prin urmare, o simptomatologie corespunzătoare de la ușoară până la severă, o terapie homeopată în care forța vitală individuală a fost stimulată ca să elimine toxinele din organism a avut în cele din urmă succes și efectele secundare ale vaccinării au dispărut, chiar dacă de multe ori a durat luni de zile. 

Totuși, datorită noului mod de acțiune al viitorului vaccin contra coronavirusului, un astfel de succes de vindecare NU va mai fi posibil în viitor. Pentru prima dată în istoria vaccinării, așa-numitele vaccinuri ARNm de ultimă generație intervin direct în materialul genetic al pacientului și schimbă astfel materialul genetic individual, ceea ce reprezintă o manipulare genetică – ceva care a fost interzis, chiar considerat criminal până acum. Această intervenție poate fi comparată cu cea a manipulării genetice a alimentelor, care este, de asemenea, extrem de controversată. În măsura în care mass-media și politicienii momentan banalizează problema și chiar solicită în mod nechibzuit un astfel de tip nou de vaccinare pentru a putea reveni la normalitate, o astfel de vaccinare este problematică în ceea ce privește sănătatea, problemele morale și etice și, de asemenea, în termeni de deteriorare genetică, care, spre deosebire de daunele cauzate de vaccinările anterioare, vor fi acum ireversibile și ireparabile.

Dragi pacienți, după o astfel de vaccinare nouă ARN, NU veți mai putea vindeca simptomele vaccinării într-un mod complementar. Va trebui să trăiți cu consecințele, deoarece acestea nu mai pot fi vindecate pur și simplu prin eliminarea toxinelor din corpul uman, așa cum nu se poate vindeca o persoană cu un defect genetic, cum ar fi Trisomia 18 sau 21, sindromul Klinefelter, sindromul Turner, boli genetice de inimă, hemofilie, fibroză chistică, sindrom Rett etc.), deoarece defectul genetic rămâne o dată pentru totdeauna!

În limbaj simplu, aceasta înseamnă: Dacă dezvoltați o simptomatologie de vaccinare după o vaccinare mARN, nici eu, nici un alt terapeut NU vă vom putea ajuta, deoarece deteriorarea adusă de vaccinare va fi ireversibilă genetic.

În opinia mea, aceste vaccinuri noi reprezintă o crimă împotriva umanității care nu a fost comisă niciodată într-o formă atât de vastă în istorie.

După cum a spus dr. Wolfgang Wodarg, un medic cu experiență:

În realitate, acest „vaccin promițător” pentru marea majoritate a oamenilor este, de fapt, o manipulare genetică interzisă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *