Nadia Comăneci a devenit imaginea unei linii vestimentare cu motive tradiționale

Nadia Comăneci, un model de 10! Campioana noastră la gimnastică a devenit imaginea unei linii vestimentare cu motive tradiționale

În urmă cu o lună, Nadia Comăneci a venit special din Statele Unite ale Americii pentru a participa la o acțiune a fundației sale, dar și pentru un pictorial special care a avut loc în Mogoșoaia.

“A fost o zi plină, dar îmi place faptul că designerii sunt foarte creativi și aduc ceva nou de fiecare dată. Păstrez și port cu drag hainele pentru care am fost model, mai ales la evenimentele unde trebuie să îmbraci ceva unicat pentru a reprezenta locul de unde vii. Mă bucur că am ocazia să promovez tradițiile românești. Ținutele cu influențe tradiționale românești mă aduc mai aproape de România mea dragă în orice colț al lumii m-aș afla”, spune Nadia.
Alina Isakovici, managerul companiei pentru care a pozat Nadia, povestește: “Este o onoare pentru noi să o avem și în acest an alături de noi pe Nadia. Prin felul său de a fi știe să pună în valoare fiecare produs pe care îl poartă și mai ales să dea strălucire și eleganță. Promovăm și susținem tradițiile, valorile și lucrurile frumoase. Un procent din vânzarea anumitor produse va merge către fundația Nadiei, pentru a încuraja și susține activitățile lor”.
În cele câteva ore petrecute ca model, Nadia a îmbrăcat ținute create special pentru ea, cusute de femei din Transilvania, Moldova, Oltenia și Bucovina.

libertatea.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.