◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Agent MI5 admite pe patul de moarte ca a asasinat-o la comanda pe printesa Diana

Un agent pe moarte a inteligenței britanice a făcut o serie de confesiuni după ce i s-a spus ca mai are cateva saptamani de trait, inclusiv faptul ca i s-a dispus asasinarea printesei Diana.

John Hopkins, in varsta de 80 de ani, aflat in pensie, operativ al inteligenței britanice Mi5 și al guvernului britanic, sustine ca a efectuat 23 de asasinate intre 1973 si 1999. Hopkins afirmă ca serviciul lui includea înlăturarea persoanelor care erau considerate un “pericol, amenințare la securitatea națională”.

In timp ce a servit țării, el a fost instruit ca expert in munitii si susține ca a fost folosit și in asasinări care includeau asasinare prin otravire cu diverse chimicale.

Asasinul pensionat spunea ca a lucrat ca parte unei celule de 7 agenti operativi, care erau incredintati in a conduce asasinate politice. Multe dintre victimele top secrete erau jurnaliști, politicieni, activisti, lideri de partide, însă Hopkins a afirmat ca prințesa Diana a fost singura femeie victimă a lui.

”  A fost singurul ordin care a venit direct de la Casa Regala”.

Cand a fost întrebat dacă s-a simțit vinovat pentru asasinarea printesei a spus ca se simte “ambivalent”, descriind-o ca o persoana “frumoasa, cu inima buna”, careia i s-a taiat viata brusc, însă era și un “risc pentru Casa Regala”.

” Casa Regala avea dovezi ca ea urma sa divorteze de Charles.”

“Cunoștea prea multe secrete regale, avea pica pe ei și urma să dezvăluie multe acuzații”.

“Șeful meu mi-a spus ca trebuia sa moara, ar fi primit ordin direct de la Printul Philipp, trebuia sa facem sa para un accident.”

“Nu am omorat niciodata o femeie, nici macar o printesa pana atunci, dar m-am supus ordinelor, am facut-o pentru Regina si pentru țara”.

loading…

“Operațiunea a fost condusă sub control strict al Palatului Buckingham, in directa colaborare cu mass-media oficiala.”

Vorbind despre conspiratorii din presa, Hopkins susține ca jurnaliștii britanici se supun editorilor, care se supun oligarhilor, care isi doresc ranguri regale, de aceea nu exista presa liberă in Marea Britanie.

Hopkins a afirmat ca principalul conspirator in asasinarea printesei este Prințul Phillip, dare el nu va păți niciodată nimic. Dacă cazul ar fi investigat  vreodată martorul cheie, șeful lui Hopkins lipsește deoarece el a murit in condiții suspecte in anul 2000.

Cand Hopkins a fost întrebat de ce nu a dezvăluit aceste lucruri mai devreme, a afirmat ca el a jurat credință Coroanei si Reginei.

“Nu putem fi imparțiali cand vine vorba de familia regala. Va dati seama ce soarta as fi avut dacă aș fi trădat.”

cocoon.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *