Bogdan Chirieac, premiul ”credință și loialitate” de la UZPR. ”Provocări inimaginabile”

Bogdan Chirieac a primit distincția ”credință și loialitate” din partea Uniunii Ziariştilor Profesionişti din România (UZPR).

”Domnule președinte Doru Dinu Glăvan (n.r. preşedintele UZPR), vă mulțumesc foarte mult pentru premiul pe care mi l-ați acordat! Desigur, la vârsta mea, astfel de premii nu îmi sunt acordate mie. În cazul de față văd aici interesul și aprecierea dumneavoastră pentru colectivul de jurnaliști tineri reprezentat de DCMedia Group, de toate cele cinci site-uri ale grupului nostru. Premiul Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România este foarte important, deoarece este un moment în care presa, nu doar din România, ci din toată lumea, face față unor provocări inimaginabile. Cumva, vechile valori ale jurnalismului în care și eu m-am format odinioară în Marea Britanie și Statele Unite, la Reuters și Vocea Americii, sunt acum readuse la suprafață. Mi-e teamă că aceste valori au mai fost abandonate chiar acolo unde s-au născut. Sunt abandonate, din nefericire, și în țara noastră, dar dumneavoastră, prin acest premiu, unde eu sunt doar un simplu mesager, recunoașteți valoarea, importanța, zic eu și talentul tinerilor ziariști de la DCNews Media Group”, a transmis Bogdan Chirieac.

”Vă mulțumesc încă o dată, domnule președinte Doru Dinu Glăvan! Mă bucur că, alături de noi, premiul a fost obținut și de doamna Andreea Crețulescu de la România TV, categoric un moderator de forță în peisajul foarte bogat al audiovizualului din România”, a mai spus Bogdan Chirieac.

dcnews.ro

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.