◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

MISTERE ALE OMENIRII, LEVITAȚIA ACUSTICĂ

Levitația acustică poate explica un mister al omenirii. Cum au putut fi construite piramidele? În Machu Picchu au fost construite piramide din bucăți din piatră care au o greutate de peste 500 de tone.
Se spune că orașul Nan Madol a fost construit prin levitația acustică, multă piatră de dimensiuni foarte mari.
Una dintre cele mai misterioase și interesante povești este cea a lituanianului Edward Leedskalnin. El s-a născut în anul 1887 la Riga și a murit în anul 1951, în Florida.
El a construit un castel din pietre de dimensiuni uriașe. Construcția s-a realizat noaptea conform declarațiilor vecinilor. Aceștia descopereau dimineața că edificiul s-a mai înălțat cu câțiva metri, fără ajutorul unor macarale sau muncitori.
Leedskalnin a declarat că cunoaște un secret cu ajutorul căruia poate ridica pietre de dimensiuni mari. El a mai spus că a deplasat pietrele cu ajutorul magnetismului.
Pe suprafaţa globului există construcții antice realizate cu bucăți de piatră, unele dintre ele având o greutate de 300 de tone. În Baalbek, Liban, statuia numită Femeia Însărcinată este realizată dintr-o bucata de piatră care are o greutate de 1200 de tone.
Atunci când Edgar Cayce a fost întrebat cum au fost construite piramidele egiptene, el a spus că prin forţa anti gravitațională. El a mai spus că această forță permite fierului să liciteze.
Egiptul nu avea atâta populație astfel încât să poată construi piramidele. Și dacă ar fi existat această forță de muncă, câți ani ar fi fost necesari?
În zona unde au fost construite piramidele nu există cariere de piatră. Zona este deșertică, nisip cât vezi cu ochii. De unde provine această piatră, cum a fost transportată și cum a fost ridicată? Sunt întrebări la care oamenii de știință nu au avut un răspuns.
În anul 1939, un student la Oxford se afla în Tibet și a descris o întâmplare mai puțin obișnuită. Călugării tibetani cu ajutorul unor baghete făceau să liciteze pietrele. Cu ajutorul levitației, pietrele erau urcate la o înălțime de 250 de metri.
Pietrele se deplasau după ce călugării scoteau un sunet dintr-un tambur. Într-o oră erau transportate șase pietre, fiecare având o greutate de 500 kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *