default-logo

Legătura dintre jurnaliști și națiunea cărora li s-au dedicat. Ultimul interviu al regretatului președinte al UZPR, Doru Dinu Glăvan, la Radio Helsinki, din Graz

Ca în fiecare vineri, postul Radio Helsinki, din Graz, Austria, găzduiește emisiunea realizată de Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România, de la ora 13:00, ora Austriei.

Ediția din 25 februarie, realizată de Mădălina Corina Diaconu, jurnalist Radio România Cultural, redă ultimul interviu al regretatului președinte al UZPR Doru Dinu Glăvan, care a vorbit pe larg despre reperele și ecourile concursului pentru Premiile UZPR pe anul 2021, cu tema „Pandemie și patriotism”.

Convorbirea realizată de Mădălina Corina Diaconu în octombrie 2021 este reprezentativă nu doar pentru anvergura personalității lui Doru Dinu Glăvan și a abnegației sale pentru Uniune, ci și, de asemenea, pentru felul în care neuitatul președinte al UZPR percepea legătura dintre jurnaliști și națiunea cărora li s-au dedicat, în vremuri dintre cele mai complicate și mai nesigure.

 

 

Despre autor

Articole asemănătoare

Posted On 09 iul. 2022
, By

Lasă un răspuns

*