◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro28.03.2024

Simona Halep – Venus Williams. Când are loc confruntarea din optimile Miami Open 2019

Simona Halep, nr. 3 WTA, cap de serie nr. 2, joacă luni seară în optimile turneului Miami Open 2019 cu americanca Venus Williams, locul 43 WTA. Partida este transmisă de Digi Sport 1.

Fost lider mondial, încă în formă la 38 de ani, Venus Williams a învins-o duminică pe mult mai tânăra rusoaică Daria Kasatkina, 21 de ani, locul 22 WTA şi cap de serie numărul 14, scor 6-3, 6-1.  Venus Williams ajunge în optimile Miami Open 2019 după un meci care a durat 75 de minute.

În ceea ce o privește pe Simona Halep, calificarea ei în optimile turneului Miami Open 2019 a fost dificilă, după un meci de aproape trei ore cu slovena Polona Hercog, încheiat cu scorul de 5-7, 7-6, 6-2.

Acum, Simona Halep pare să abordeze partida din optimi și mai motivată.  „Sunt foarte bucuroasă de această victorie, înseamnă foarte mult. Faptul că am stat acolo şi am alergat ca nebuna timp de trei ore mă face mai bucuroasă şi mai încrezătoare. Mi-am găsit încet, încet ritmul, faptul că nu am cedat niciun punct înseamnă mult, îmi oferă încredre pe mai departe, că pot câştiga orice meci joc. Aşa că dacă doresc să am acea senzaţie ca anul trecut, când am terminat ca numărul 1, trebuie să fac ceea ce am făcut azi. Dacă fac ceea ce am făcut azi, cred că am o şansă să redevin numărul 1”, a declarat Simona Halep la interviul de pe teren, după partida câștigată în turul al treilea de la Miami Open 2019.

Când joacă Simona Halep și cine transmite meciul?

Meciul dintre Simona Halep – Venus Williams din optimile Miami Open 2019 are loc luni seară, nu înainte de ora 22:00, și este transmis de Digi Sport 1.

O accidentare la genunchi, suferită în timpul partidei cu Polona Hercog, pentru care a cerut intervenția unui fizioterapeut, i-ar putea da de furcă Simonei Halep în meciul cu Venus Williams.  „Îl simt (n.r. – genunchiul), simt încă durere în genunchiul meu. Sper că nu este foarte periculos”, a declarat Simona Halep după meciul în care s-a calificat în optimi.

Simona Halep a câștigat ultimele trei partide jucate cu Venus Williams

Venus Williams şi Simona Halep sunt la egalitate, scor 3-3, la întâlnirile directe, însă românca a câştigat clar ultimele trei confruntări.

Simona Halep s-a impus în meciul din optimile de finală ale turneului de la Roma, din 2015, cu scorul de 6-2, 6-1, şi în cel din optimile de finală ale turneului de la Montreal, de anul trecut, cu 6-2, 6-2.

Ultima lor partidă a avut loc în turul al treilea al Australian Open 2019, când Simona Halep a câştigat cu scorul de 6-2, 6-3.

Venus Williams, care a fost de trei ori lider mondial, chiar dacă nu pentru mult timp, are un CV formidabil. Americanca este de 16 ori finalistă și de 7 ori câștigătoare a turneelor de Grand Slam. Venus a obținut nu mai puțin de cinci victorii la Wimbledon (2000, 2001, 2005, 2007, 2008) și două trofee la US Open (2000, 2001). De asemenea, Venus Williams are două finale la Australian Open (2003, 2017) și încă una pierdută la Roland Garros, în 2002. În total, sportiva ajunsă la 38 de ani a adunat 49 de trofee WTA la simplu și alte 22 la dublu. De-a lungul carierei, câștigurile lui Venus Williams au depășit 41 de milioane de dolari, scrie digisport.ro.

Venus Williams, declarație superbă despre Simona Halep

„Simona întotdeauna joacă un tenis perfect împotriva mea și trebuie să fiu pregătită. Fiecare meci este diferit și am șansa să joc mai bine și să învăț. Știu că fiecare punct va fi o șansă pentru mine să joc tot mai bine și să învăt. Cam așa vad meciul cu Simona. Abia aștept să o întâlnesc”, a spus Venus Williams, la conferința de presă, conform digisport.ro.

digi24.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *