◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro25.04.2024

Au fost adoptate măsuri mai stricte de comportament

COMUNA PANCIOVA

În urma constituirii Comandamentului pentru starea de urgenţă, Municipiul Panciova a adoptat măsuri mai stricte de comportament în situația dată.

Având în vedere că pentru cetățenii cu vârsta peste 65 de ani este interzisă ieșirea din casă, iar pentru ceilalți între orele 17 și 5 dimineața, s-a hotărât ca transportul public să fie organizat numai până la ora 19,00.

După cum a subliniat primarul Municipiului Panciova, Saša Pavlov, în decursul zilelor trecute a avut întâlniri permanente cu reprezentanții băncilor și magazinelor.

– Scopul acestor întâlniri a fost ca ele să asigure case de marcare unde voluntarii Crucii Roșii din Panciova vor putea să cumpăre alimente pentru oamenii bătrâni. Cu reprezentanții băncilor s-a ajuns la înțelegere ca un angajat al băncii să ducă banii solicitaţi la adresa de domiciliu a celor bătrâni, a explicat Pavlov.

Liniile de telefon 013/308-950; 013/308-960 şi 013/308-736 sunt puse la dispoziția celor care au nevoie de ajutor și au vârsta peste 65 de ani și sunt deschise timp de 24 de ore pe zi.

AGRICULTORII NU VOR AVEA INTERDICȚII

Munca în câmp nu va fi întreruptă

Starea de urgență care a închis în casă aproape toată populația Serbiei, nu influențează drastic asupra lucrărilor agricole în satele de pe teritoriul Municipiului Panciova. Datorită condițiilor climatice prielnice, agricultorii sunt deja pe holdele lor, pregătindu-le pentru însămânțările de primăvară.

Ca și până în prezent, munca istovitoare a câmpului necesită prezența pe holdă din zorii zilei până noaptea târziu, în pofida interdicțiilor de mișcare prescrise de stat.

De aceea, Ministerul Agriculturii – Administrația pentru Protecția Plantelor a adoptat măsuri conform cărora agricultorii pot obține permis pentru activitățile pe câmp chiar și în intervalul orelor 17-05 dimineața.

Zoran Grba, membru al Consiliului municipal responsabil pentru domeniul agrar, spune că toți aceia care se vor adresa Ministerului Agriculturii, în termen de 48 de ore vor primi aprobările necesare peentru a-și putea continua activitățile pe holdă.

Informațiile necesare se pot obține și pe site-ul Municipiului Panciova www.pancevo.rs dar și de la asociațiile agricultorilor din fiecare localitate, acestea fiind afișate și pe ușile comunităților locale. Anunțul se poate înainta și la numărul de telefon 064 8818 449.

Secretariatul pentru Administrația Fiscală

Secretariatul pentru Administrația Fiscală din Panciova a comunicat că în perioada următoare toate comunicările cu aceste serviciu se va face prin intermediul telefonului sau e-mailului.

Formulare necesare se pot prelua de pe următorul link: http://www.pancevo.rs/dokumenta/porez-dokumenta/ (Porez – obrasci)

Răspunsul la anumite nedumeriri se pot obține la următoarele adresede e-mail: milica.marjanovic@pancevo.rs; ljubica.valasko@pancevo.rs; marijana.ninic@pancevo.rs

sau la numerele de telefon : 064 866-2344; 064 866-2229; 013 351-023; 013 308-917; 013 308-758.

IABUCA

Din cauza stării de urgență, Comunitatea Locală din Iabuca a înființat un serviciu de volontariat care va fi la dispoziția oamenilor bătrâni din această localitate.

Totodată sunt invitați toți tinerii interesați să facă parte din acest serviciu să se anunțe la numărul de telefon 062/648-096.

Numerele de telefoane care stau la dispoziție pentru nevoile bătrânilor sunt 013 2624046 și 0631707445.

SATU-NOU

Ca urmare a apariției virusului COVID-19 pe teritoriul Municipiului Panciova și în conformitate cu situația apărută, Comunitatea Locală din Satu-Nou a înființat un comandament de criză.

Cetățenii care întâmpină anumite probleme sau au nevoie de informații, se pot adresa la numărul de telefon 013 615 051.

 

Valentin MIC

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *