◂ UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ● ÎMPREUNĂ SCRIEM ISTORIA CLIPEI ● UZPR ▸

Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România

The Union of Professional Journalists of Romania www.uzpr.ro29.03.2024

Sorana Cîrstea, victorie superbă cu Venus Williams! A cedat doar un game în decisiv

Sorana Cîrstea (31 de ani, 61 WTA) a obținut o victorie spectaculoasă cu americanca Venus Williams (40 de ani, 104 WTA), scor 6-1, 2-6, 6-1, în primul tur al turneului de la Strasbourg.

  • Sorana Cîrstea va juca în turul doi cu Shuai Zhang, din China (32 de ani, 45 WTA)

La primul meci de la revenirea după accidentarea care a ținut-o departe de turneul de la Roma, Sorana Cîrstea, campioana de la Istanbul, a început foarte bine meciul cu Venus Williams. S-a impus în primul set cu un categoric 6-1. Jucătoarea noastră a câștigat de trei ori pe serviciul adversarei și a reușit să câștige în premieră un set cu Williams.

Sorana Cîrstea, victorie mare cu Venus Williams

În setul doi, rolurile s-au inversat. Primele trei game-uri au fost câștigate contra serviciului, Venus de două ori, Sorana o dată. De la 3-2, Williams a jucat mai bine și nu i-a mai dat nicio șansă româncei, câștigând setul cu 6-2.

În decisiv, Cîrstea a jucat la un nivel incredibil. A început tare, a condus cu 3-0 și a controlat până la final setul, pe care l-a câștigat cu 6-1.

A fost un meci foarte bun pentru prima rundă. Vin după o accidentare, iar să pot juca la capacitate maximă înseamnă mult. A fost un meci cu suișuri și coborâșuri. Când joci cu Venus știi că mereu va fi o luptă. Sunt foarte fericită că sunt sănătoasă și că sunt în Strasbourg după atâția ani Sorana Cîrstea

3-1este scorul meciurilor dintre Venus Williams și Sorana Cîrstea

235.238 de dolari este valoarea totală a premiilor turneului de la Strasbourg

 

gsp.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *