default-logo

„Zimbrul Carpatin”, medaliat la Ștafeta Munților

Asociația de Turism și Ecologie pentru Tineret „Zimbrul Carpatin”, din Pitești, din nou pe podium. La concursul montan „Ștafeta Munților”, etapa cu numărul 3 a Campionatului Național de Turism Sportiv, au avut o prestație la înălțimea așteptărilor.
Recent reveniți de pe cărările munților, de la Dragoslavele, Argeș, membrii ONG-ului, unul dintre cele mai importante din țară în ceea ce privește ecologia și activitățile pentru mediu, dar și iubitori ai muntelui și concursurilor, au mai completat colecția cu încă cinci medalii.
Astfel, ei au câștigat locul 1 la Categoria „Elite”, locurile 1, 3 și 5 la categoria „Open” și locul 4 la categoria „Family”.
După cum a declarat Ionuț Codrea, președintele Asociației „Zimbrul Carpatin”, ei au avut înscrise în concurs 15 echipaje, la start prezentându-se nu mai puțin de 90 de echipaje, din care doar 78 au reușit să termine proba de Raid Montan.
Ștafeta Munților a fost organizată de Asociaţia de Turism Gaska și s-a desfășurat în perioada 22-24 iulie, în Munții Piatra Craiului.

Constantin Pașol / UZPR

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*