default-logo

Novak Djokovic va lipsi de la US Open

Sârbul Novak Djokovic, fost lider mondial al tenisului masculin, a declarat că nu va putea veni la New York pentru a concura la US Open, ultimul turneu de Mare Şlem al anului, care începe săptămâna viitoare, informează Reuters. „Din păcate, nu voi putea veni la NY de data aceasta pentru US Open. Le urez succes celorlalţi jucători! Voi rămâne în formă şi cu o stare de spirit pozitivă şi voi aştepta o oportunitate de a concura din nou”, a scris pe Twitter Djokovic, care nu este vaccinat împotriva Covid-19.
US Open a prezentat afişul turneului, iar Djokovic nu figura pe el. Cu o săptămână înainte de startul competiţiei, jucătorul sârb continua să se antreneze pe suprafaţă dură la Belgrad, în aşteptarea unei veşti bune, sperând în relaxarea măsurilor sanitare din Statele Unite, care i-ar fi permis să se deplaseze la New York, în ciuda faptului că nu este vaccinat împotriva Covid-19.
Săptămâna trecută, aproape 12.000 de persoane au semnat o petiţie online care solicitau Federaţiei americane de tenis (USTA) să colaboreze cu guvernul federal pentru a-i permite lui Djokovic să joace la US Open.
Sportivul sârb a câştigat 21 de turnee de Mare Şlem în cariera sa.

Despre autor

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

*